Sysslomansgatan 27

Främre Luthagen, Uppsala Se på karta

2 325 000 kr

Visa bud
Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
48 m²
Balkong
Ja
Byggår
1959
Förening
BRF Oliven
Om föreningen
Avgift
2 197 kr/mån
Pris/m²
48 438 kr/m²
Antal besök
3 248
Dagar på Hemnet
13

Tillfälle för dig som söker en bostad i Uppsalas mest attraktiva kvarter. Denna bostad har också fördelen att vara i mycket gott skick. Här finner du nytt smakfullt och fullutrustat kök från 2019, balkong i soligt sydostläge och fina upprustade ytskikt. Dessutom erbjuder föreningen sina medlemmar riktigt låg månadsavgift! Planlösning är mycket trevlig och yteffektiv och bostadens badrum stamrenoverades år 2007 med klinkergolv och kaklade väggar.

Välskött förening med låg belåningsgrad och låga månadsavgifter. I föreningen finns tvättstuga i varje byggnad (dvs i källaren i samma hus som lägenheten) och cykelrum. Lägenhetsinnehavaren disponerar ett källarförråd ett matkällarförråd och ett vindsförråd. Kort kötid till en p-plats, som endast kostar 156 kr/mån. Lägenheten har en insatt säkerhetsdörr 2019.

Centralt, eftertraktat läge invid Vasaparken med endast några minuters promenad till centrum, stationen och inte minst Universitetet och nationerna. Stort utbud av restauranger bara inom de närmaste kvarteren och välsorterad livsmedelsbutik med ICA Luthagens Livs.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarfirman Widerlöv & Co AB