Ernst Ahlgrens väg 3, 3 tr

Fredhäll, Stockholm Se på karta

3 195 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
43 m²
Balkong
Ja
Byggår
1933
Förening
HSB BRF Fredhäll i Stockholm
Om föreningen
Avgift
2 329 kr/mån
Pris/m²
74 302 kr/m²
Antal besök
5 437
Dagar på Hemnet
14

Ljus funkisdröm med fiskbensparkett och balkong mot grönskande innergård. Att kalla lägenheten på Ernst Ahlgrens väg 3 för funkisdröm känns klyschigt men samtidigt ofrånkomligt. Med bevarade detaljer från 30-talet, såsom breda fönsterbrädor, vackra trädörrar och funkishandtag i rostfritt stål, är den här lägenheten nämligen inget annat än en dröm. Stora fönster dränker fiskbensparketten i ljus och från balkongen kan du följa årstiderna. I hallen finns bra förvaring i form av stora skåp med sådan där perfekt grå-grön färg som alla kommer vilja veta vad den heter. Du bor granne med Fredhällsparken och har gångavstånd till både tunnelbana och buss. Materiell kärlek? Oh ja.

OMRÅDESBESKRIVNING
“Det bästa med Fredhäll?”, undrar du? Kanske är det närvaron av grönska som finns runt varje knut. Eller närheten till vattnet och Stockholms bästa klippbad. Kanske är det alla omtyckta cafeer, foodtrucks och restauranger. Eller killen i närbutiken som alltid hälsar. Kanske är det känslan av att kunna ta ett morgondopp innan jobbet. Kanske är det något helt annat. Det är nog bara de som bor här som verkligen vet.

INVÅNARNAS FAVORITER
Fredhällsklipporna och Kristinebergsklipporna. Båda nära och båda fantastiska, sola, bada, grilla och umgås.
Kafé Russin har grym linssoppa och fetaostpaj!
Bönan och Prinsen är enligt mig Stockholms mysigaste café. Jättegod mat och supertrevlig personal.
Philly Cheesesteak har sjukt grymma mackor. Brödet är fluffigt med ett tunt och krispigt yttre – precis som det ska vara.
Älskar att ha så nära till Stockholms grymmaste ICA Maxi – ICA Maxi Lindhagen.

Säljaren beskriver: Fiskbensparketten är jag mycket nöjd med. Promenaderna nere vid vattnet ett fantastiskt komplement till balkongen. Det är svårt att inte trivas här.

Dokumenten som gäller lägenheten hittar du här: https://blok.se/objekt/ernst-ahlgrens-vag-3-3-tr/

Läs mer hos mäklaren
Blok