Kommande

Stagneliusvägen 26

Fredhäll, Stockholms kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
47,5 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 5, hiss finns
Byggår
1937
Förening
HSB BRF Bäckahästen i Stockholm
Om föreningen
Avgift
3 163 kr/mån
Driftkostnad
7 232 kr/år
Kommande

I en av Fredhälls ståtliga funkisfastigheter väntar en bostad på en ny ägare. Välkomna till en tvåa med ett ljust gavelläge i genomgående gott skick och balkong med skön eftermiddagssol.

Köket som renoverades 2016 går i en ljus och modern färgsättning, bra utrustat med påkostade vitvaror och såväl bra förvaring som arbetsytor. Vardagsrummet har sedan plats för både soffa och matplats och planlösningen känns social genom den delvis öppna väggen mot köket. Sovrummet ligger placerat intill hallen med plats för dubbelsäng och annan möblering. Intill den möblerbara hallen finns badrummet med grått hexagonmönstrat klinkergolv och vitkaklade väggar. Badrummet totalrenoverades 2018.

Lägenheten är som ni hör i ett genomgående gott skick med möjlighet för nästa ägare att flytta direkt in och börja bo. Takhöjden är dessutom väl tilltagen och de stora fönsterna ger ett fint ljusinsläpp från två håll.

Föreningen har flera gemensamma ytor såsom takterrasser, bastu och gästlägenhet. Omkring fastigheterna finns även lummiga gårdar med bland annat körsbärsträd och fina rabatter. Här får medlemmarna slå sig ner bland bord, stolar och soffor.

Det är lätt att förstå att det här läget i Fredhäll är eftertraktat då ni bor med badrocksavstånd till flera badplatser samtidigt som naturen och närservice finns bara några minuter hemifrån. Tunnelbanan nås på några minuter och city finns tio minuter bort.

Läs mer hos mäklaren
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Carolina Ekström Svahn

Erik Olsson Fastighetsförmedling
Mäklare Carolina Ekström Svahn, Erik Olsson Fastighetsförmedling
073-377 84 09

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.