Wetterlinsgatan 22A

Fredriksberg, Falköping Se på karta

215 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
51,5 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 4, hiss finns ej
Byggår
1953
Förening
Riksbyggen BRF Falköpingshus nr 4
Om föreningen
Avgift
4 002 kr/mån
Driftkostnad
3 500 kr/år
Pris/m²
4 175 kr/m²

Längtar du efter att kunna sitta ute till sommaren? Kanske på denna stora, fina balkong i söderläge med vyer ut över staden och Mösseberg. Här kan man njuta av solen från morgon till kväll men skulle vädret svika så sitter man ändå skyddad under tak. Balkongen blir dessutom som en förlängning av lägenhetens rymliga vardagsrum under sommarhalvåret.
Här får du en fräsch och välplanerad lägenhet i en stabil bostadsrättsförening som satsat mycket på underhåll och de boendes trivsel. T.ex. ingår bredband i månadsavgiften och hushållselen debiteras via föreningen, vilket ger en lägre elkostnad än om du hade behövt ett eget el-abonnemang.
Nuvarande ägare har löpande renoverat ytskikten och lägenheten är i gott skick. Perfekt för dig som bara vill flytta in utan att behöva börja med en större renovering.
Från lägenheten har du bra kommunikationer med både buss och tåg, livsmedelsbutiker, restauranger m.m. inom bekvämt promenadavstånd. Alldeles i närheten finns också fina grönområden och promenadslingor.

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Skövde