Tråddragargatan 28B

Freja, Västerås Se på karta

895 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
65,5 m²
Våning
1
Förening
Riksbyggens BRF Västeråshus nr 44
Om föreningen
Avgift
4 960 kr/mån
Pris/m²
13 664 kr/m²
Antal besök
1 608
Dagar på Hemnet
8

Här erbjuds en luftig och välplanerad lägenhet med stor insynsskyddad uteplats där parkeringsplats under carport igår i månadsavgiften. Välkommen till ett hem att trivas i.

Det första som möter oss i denna insynsskyddade lägenhet är en stor och funktionell hall med hatthylla och gott om plats för jackor och skor. Vidare finns kök, vardagsrum, badrum och ett stort och inbjudande sovrum med rymliga garderober och fint ljusinsläpp. Köket är modernt och praktiskt med mycket bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor och plats för matbord och stolar. Det rymliga och välplanerade vardagsrummet bjuder på mycket dagsljus och härliga umgängesytor. I lägenheten finns ett fräscht badrum med bland annat tvättmaskin och handdukstork.

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här tvåan finns en stor och mysig uteplats i soligt läge som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Uteplatsen nås från köket eller trädgården och erbjuder trätrall och plats för matbord och stolar. Här finns det möjlighet att ha sin egna trädgårdsodling att pyssla om. Till lägenheten hör ett stort förråd som är väldigt lättillgängligt från utplatsen.

På Freja bor man i omtyckta och trygga kvarter med lasarettet ett stenkast från lägenheten. En cykeltur bort ligger Västerås City och en kort bilresa från bostaden finns även Mälaren. Närområdet bjuder i övrigt på bland annat matbutik, restauranger och bra kommunikationer.
Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Västerås

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
  • 24
    jan
    Imorgon kl. 12:00–12:30
    Boka in dig på visningen via vår hemsida. Varmt välkommen.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.