Nyproduktion

Trapetsgatan 38D, LGH A4

Fridhem, Ängelholm Se på karta

2 040 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
67,5 m²
Byggår
2019
Förening
BRF Fridhem Fotbollen
Om föreningen
Avgift
3 938 kr/mån
Driftkostnad
5 400 kr/år
Pris/m²
30 222 kr/m²
Nyproduktion

Välkommen till denna ljusa, nyproducerade 2-rumslägenhet i markplan (Hus A) med stor uteplats om 16 kvm med sol på morgon och förmiddag. Del av uteplats går att få inglasad som tillval, då blir det ett härligt uterum som förlänger sommarsäsongen. Det är vattenburen golvvärme i hela lägenheten som har en ljus och luftig planlösning med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Stort fönsterparti som går hela vägen ner till golv samt helglasad altandörr ut till uteplatsen. Ett sovrum med skjutdörrsgarderob. Helkaklat badrum med dusch och tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare. Rymligt förråd i lägenheten. Parkeringsplats finns att hyra i anslutning till bostaden för 200 kr/månaden.

Lite om Fridhem:
Nu är byggnationen av Ängelholms nya stadsdel Fridhem i full gång. Murum har tillsammans med JKAB arkitekter fått äran att skapa 38 st attraktiva kvalitetshem med genomtänkt boendemiljö, smarta lösningar och ett tydligt miljötänk. Murums vision för platsen har varit att skapa en grön oas och bostäder av hög klass med moderna materialval, och boendelösningar att trivas i. Bostädernas exteriör kommer att präglas av dess vackra fasader klädda i skiffer, stora fönsterpartier och varma ekdetaljer. Generösa uteplatser och balkonger erbjuds samtliga bostäder med möjlighet att välja inglasning som tillval. Välplanerad utemiljö med gemensamma ytor med samlingsplatser, grill, odlingar boulebana och trevliga planteringar.
Ängelholms kommun etablerar detta nya citynära område beläget i södra Ängelholm. Fridhem erbjuder ett lugnt, trivsamt läge med gång och cykelavstånd till såväl Ängelholms mysiga stadskärna som till skog och hav. I den nya stadsdelen kommer förskola och centrumhandel uppföras vilket skapar ytterligare urbanitet och en känsla av att tillhöra staden.

Bostadsrättsföreningen Fridhem Fotbollen består av sex fastigheter i två plan, där samtliga lägenheter har egen ingång i markplan. Lägenheterna som är belägna på andra våningen har invändig trappa. Just nu är alla lägenheter i Hus C och D slutsålda och det är endast en lägenhet kvar i hus E. Det finns kvar 3:or på andra plan och 2:or i markplan.
Hus A har planerat tillträde den 1 November 2020. Vissa bilder utgör datorillustrationer och kan avvika från verkligt utförande. Boka gärna tid för visning i vår visningslägenhet som står färdig.

Läs mer om bostaden