Agnes Lagerstedts Gata 25, 6 tr

Fruängen, Stockholm Se på karta

3 115 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
45 m²
Balkong
Ja
Våning
6 av 8, hiss finns
Förening
BRF Agnes i Fruängen
Om föreningen
Avgift
2 316 kr/mån
Driftkostnad
5 126 kr/år
Pris/m²
69 222 kr/m²
Nyproduktion 

Nyproduktion med låg avgift - Stilren lägenhet med hög standard - Hörnläge med stora fönsterpartier och milsvid utsikt - Stor balkong - 2 min till centrum med tunnelbana och buss - Lugnt läge längst in på återvändsgata - Föreningen äger marken - Inflyttning enligt önskemål!

Tronande uppe på en höjd, med utsikt över både tallar och tunnelbanetåg, finns Brf Agnes. Med ett svårslaget läge i citynära Fruängen står nu 45 moderna, välplanerade och stilsäkra bostadsrätter klara. Från varje lägenhet har du utblick åt två håll, generösa umgängesytor och tillgång till minst en härlig uteplats. I Brf Agnes har du även garage i huset, generösa förrådsutrymmen, tillgång till bilpool och stora cykelförråd. Juridisk person och andrahandsuthyrning tillåtes.

Lägenheten har ett suveränt läge invid Fruängen C. Inom 2 minuters gång kan man nå det mesta av behov, såsom butiker, mataffärer, serveringar, bibliotek, vårdcentral, tandläkare, systembolag och gym. Närheten till t-banans röda linje och bussterminal gör det enkelt att ta sig till Stockholms Universitet och KTH utan några byten. Fri parkering på närliggande gator för den som har bil. Med en kort promenad når man Långbro Park, en naturskön historisk parkmiljö med ett välbesökt Värdshus. Med tio minuter på cykel når man större sammanhängande grönområden med möjlighet till bad.

Välkommen hem!

Läs mer om bostaden
Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö

Kom på visning

  • 23
    feb
    Sön 23 feb kl. 14:00-14:45
    Varmt välkommen på öppen visning!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren