Elsa Borgs Gata 62

Fruängen, Stockholms kommun Se på karta

2 395 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
57 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 3, hiss finns ej
Byggår
1957
Förening
BRF Kottbacken
Om föreningen
Avgift
3 975 kr/mån
Pris/m²
42 018 kr/m²

Mycket charmig och trivsam tvåa som är som gjord för att trivas i. Lägenheten är i ett genomgående mycket fint skick. Här erbjuds trevliga umgängesytor, ett ljust och rymligt vardagsrum med plats för större soffgrupp, snyggt kök med snygga detaljer och matplats, helkaklat och stambytt badrum, sovrum som rymmer en dubbelsäng samt diverse möblemang och smart inbyggd förvaring med avskild inredd klädkammare. Därtill finns en balkong att njuta av i ett härligt söderläge vilket ger många sköna soltimmar att se fram emot. Balkongen nås via fina pardörrar från vardagsrummet.

Föreningen är välskött och stabil med god ekonomi. Många av de större renoveringarna är redan utförda såsom t ex. stambyte och fönster. Flera hyresrätter finns kvar som ett dolt kapital inför framtida renoveringar eller amortering. Föreningen innehar även lokaler som hyrs ut vilket generar kapital in till föreningen.

Lägenheten har ett bra läge i expansiva Fruängen. Inom några minuters gång kan man nå det mesta av behov, såsom butiker, mataffärer, serveringar, bibliotek, vårdcentral, tandläkare, systembolag och gym. Närheten till t-banans röda linje och bussterminal gör det enkelt att ta sig till Stockholms Universitet och KTH utan några byten. Fri parkering på närliggande gator för den som har bil. Med en kort promenad når man Långbro Park, en naturskön historisk parkmiljö med ett välbesökt Värdshus. Med tio minuter på cykel når man större sammanhängande grönområden med möjlighet till bad.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö

Kontakta mäklaren

Enkidu Afram

Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö
Mäklare Enkidu Afram, Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö
070-101 47 78

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas