Kommande

Hanna Paulis gata 29

Fruängen, Stockholm Se på karta

2 450 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
55 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 3, hiss finns ej
Byggår
1956
Förening
Riksbyggen BRF Tre Damer
Om föreningen
Avgift
3 139 kr/mån
Driftkostnad
6 000 kr/år
Pris/m²
44 545 kr/m²
Kommande

Mycket trevlig och trivsam tvåa med ett suveränt läge ett stenkast ifrån Fruängens centrum. Belägen i omtyckta Brf Tre Damer! Lägenheten erbjuder härliga umgängesytor, fint kök med matplats, stort sovrum, stambytt badrum med tvättmaskin och bra förvaringsmöjligheter. Här finns dessutom en balkong som vetter mot den mysiga innergården. Lägenheten är väl omhändertagen och erbjudet ett genomgående fint skick. Härligt ljusinsläpp i två väderstreck ger bostaden en skön atmosfär.

Föreningen är mycket välskött och stabil med god ekonomi och trygg förvaltning genom Riksbyggen. Föreningen har en låg belåning på 2288 kronor per kvadratmeter. Dessutom är många större underhållsarbeten redan utförda, såsom stambyte, fasadrenovering och byte av fönster. Självklart har föreningen även installerat fiber.

Lägenheten har ett suveränt läge nära Fruängen centrum. På en minuts promenadavstånd nås det mesta, såsom butiker, mataffärer, restauranger och caféer, bibliotek, vårdcentral, tandläkare, Systembolaget och flera gym. Närheten till t-banans röda linje och bussterminal gör det enkelt att ta sig till Stockholms Universitet och KTH utan några byten. Fri parkering på närliggande gator för den som har bil. Med en kort promenad når du Långbro Park, en naturskön historisk parkmiljö med ett välbesökt värdshus. Med tio minuter på cykel når du större sammanhängande grönområden med möjlighet till bad.

Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.