Ledungsvägen 10B

Funkabo, Kalmar kommun Se på karta

1 095 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
55 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 3, hiss finns ej
Byggår
1953
Förening
HSB BRF Hjälmen i Kalmar
Om föreningen
Avgift
2 978 kr/mån
Driftkostnad
4 770 kr/år
Pris/m²
19 909 kr/m²

Försäljning av Ledungsvägen 10B i Funkabo. På första våningen finner vi denna hemtrevliga 2:a på 55 kvm. Bostaden i sig har ljusinsläpp från två håll. Dels mot parkeringen men även mot den trevliga innergården som bjuder på grönska med sittgrupper för avkoppling. Under 2017 byttes köket ut mot ett nytt från Ikea i creamvita toner. Förutom en smakfull inredning erbjuder köket bra med förvaring och plats med matbord för fyra personer. I resterande del av bostaden har väggar tapetserats i ljusa kulörer vilket gör att bostaden känns fräsch och luftig. Sovrummet är stort och rymligt och har flera inbyggda garderober. Tvärs över har vi vardagsrummet som även det har generös yta och med utgång till balkongen i soligt läge.
Badrummet är centrerat i mitten av lägenheten och har kakel och klinkers som går i blåvita färger. Här finns utrymme för en topmatad tvättmaskin, annars finns tvättstuga endast en trappa ner.

På Ledungsvägen bor du bekvämt med matbutik, skola och pizzeria precis utanför huset. Vill du ta dig till centrum gör du det enkelt via buss eller cykel.

För mer info, kontakta ansvarig mäklare, Julia Albertsson

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Kalmar

Kontakta mäklaren

Julia Albertsson

HusmanHagberg Kalmar
Mäklare Julia  Albertsson, HusmanHagberg Kalmar
0728884235

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.