Nyproduktion

Furuhallsvägen 58

Furuhall, Uddevalla Se på karta

1 825 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
59,5 m²
Uteplats
Ja
Våning
1 av 2, hiss finns ej
Byggår
2020
Förening
BRF HILLS Lanesund
Om föreningen
Avgift
3 396 kr/mån
Pris/m²
30 672 kr/m²
Nyproduktion

Få en bra start!
Fyra erbjudanden som ingår vid tecknande av avtal innan 1 december 2020:

* Bo gratis första året. Vi bjuder på månadsavgiften hela 2021.

* En månad räntefritt bolån. Vi erbjuder en månad räntefritt bolån i Swedbank som kan beviljas efter sedvanlig kreditprövning.

* Handpenningslån utan kostnad. När du tar bolån hos Swedbank kan vi erbjuda dig handpenningslån utan kostnad i upp till 6 månader.

* Tre månaders hemförsäkring utan kostnad. Vi erbjuder dig hemförsäkring kostnadsfritt i 3 månader vid nytecknande av helårsavtal. Försäkringsgivare är Tre Kronor Försäkring AB.

Välkommen till Furuhall - ett område under stark tillväxt. Här skapas just nu framtidens boende, nyproduktion när den är som bäst. De nya lägenheterna i Brf Hills Lanesund är gjorda för dig som vill bo lätt och ledigt - nära kusten, pendling, kommunikation och avkoppling. Inflyttningsklart i december!

Bostadsrättsföreningen består av tre hus i två plan om 24 lägenheter på två till fyra rum och kök. Alla lägenheter i markplan har egna uteplatser och trädgårdar och på övre plan får du balkong under tak.

Varmt och ljust - modern planlösning och inredningsval av hög standard med Marbodalkök, vitpigmenterad ekparkett, helkaklade badrum och golvvärme.

Till varje bostad ingår egen parkering med laddstolpe och förråd i separat byggnad. I månadsavgiften ingår även vatten, värme, fiber 100 Mbit och Telia paket lagom om ca 30 TV-kanaler.

Familjär utomhusmiljö med lugn innergård och gemensamma grönytor och lekplats.

Kort avstånd till fritidsaktiviteter, service och kommunikation:
Promenadavstånd till bad i Havstensfjorden och Svälte kile, Stallgårdens handelsområde med café, restaurang, shopping och gårdshandel och Rotviksbro handelsområde.
I närområdet finns även skola och omsorg och goda kommunikationer både norrut och söderut med busslinjer som Orust express, Lysekil - och Uddevalla/Torpbussarna där anslutning från Torp resecentrum erbjuder direktbussar till t.ex. Göteborg.

Torp köpcentrum 9 km
Uddevalla centrum 17 km
Henån 14 km
Lysekil 21 km
Fiskebäckskil 23 km
Göteborg 90 km

När du tecknar bokningsavtal i Brf Hills Lanesund erlägger du en handpenning om 100 000 kr och slutlikvid vid inflyttning. Välkommen att kontakta mäklare Peter Malm på Fastighetsbyrån 0703-306953 och boka en tid för visning eller mer information.

Varmt välkommen till framtidens boende!

Läs mer om bostaden
Fastighetsbyrån Uddevalla