Viktor sjöströms väg 9

Gamla Filmstaden/Råsunda/Solna, Solna Se på karta

2 395 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
36,5 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 5, hiss finns
Byggår
2007
Förening
BRF Rival
Om föreningen
Avgift
2 922 kr/mån
Pris/m²
65 616 kr/m²
Antal besök
2 900
Dagar på Hemnet
13

*Lugnt och trivsamt område.
*Drömmig minitvåa i Gamla Filmstaden.
*Generösa & sociala ytor.
*Öppen planlösning med många olika möbleringsalternativ.
*Gott om förvaringsutrymmen.
*Stabil & välskött bostadsrättsförening.
*Brf med friköpt mark & låg belåningsgrad.
*Ett område fullt av spännande egenheter.
*Generöst ljusinsläpp från stora fönsterpartier.
*Stort badrum med all maskinell utrustning.
*Stor balkong med fin utsikt, utan insyn.
*Gemensam tvättstuga.
*Övernattningslägenhet i föreningen.
*Stor hiss som går ner till källare/garageplan.
*Varmgarage i huset.
*Gamla Filmstaden & Råsunda.
*Småstadscharm.
*Närhet till Mall of Scandinavia & Friends Arena.
*Solna Station, tvärbana & flera busslinjer.
*Vackra löparspår & terrängcykelspår.
*Ca 200 meter till Näckrosen Tunnelbana.
*Ca 200 meter till buss 515 & 156.
*Råstasjön & Lötsjön.
*Närhet till grönområden, service och kommunikation.
*Närhet till Stockholms vägnät.
*Attraktiva Solna med låg kommunalskatt.

Hoppa in i Solnas charmigaste lägenhet i ett område som en gång var Sveriges Hollywood varsamt inflikad i den ursprungliga bebyggelsen med 20-talsatmosfär. Här blandas gammalt med nytt, gator med grönska och en härlig bostadsmiljö växer fram med naturen runt knuten. Bostaden ligger bekvämt på tredje våningen. En mycket välplanerad bostad med en harmonisk känsla och genomgående ljusflöde, utmärkt planerad. Sällskapsrummet erbjuder stora ytor och ett fint ljusflöde från generösa fönsterpartier samt plats för större matbord för trevliga sammankomster om så önskas. Härifrån nås även balkongen som ligger i ett lugnt läge. Bostaden är i övrigt i gott slag med genomgående ljusa väggar och ekparkett.

Brf Rival är en ytterst välskött och trevlig bostadsrättsförening med stabil ekonomi och låg belåningsgrad. Föreningens mark är dessutom friköpt. Som medlem här har ni bland annat tillgång till gästlägenhet, grönskande innergård med gårdsgrupp, tvättstuga som kan bokas med kort varsel, avfallsrum med sopsortering och cykelgarage. Under föreningens innergård finns dessutom ett varmgarage och rymliga lägenhetsförråd.

Brf Rival ligger mitt i gamla Filmstaden med kultur, restauranger och premiärbiograf. I närheten ligger Näckrosparken och Råsunda kyrka. De gröna rekreations områdena runt Råstasjön och Lötsjön med dess populära café ''Gröna Stugan'' finns inom gångavstånd.

Gamla Filmstaden byggdes 1919/1920 i Råsunda, Filmstaden hamnade här eftersom man ville ha lugn och arbetsro bortom stadens larm. Gamla Filmstaden byggdes som en komplett anläggning med ateljéer, omklädningsloger, laboratorium, restauranger med mera. På sin tid var den en av Europas modernaste filmstudior.

Idag återfinns i stället ett helt nytt bostadsområde med en önskan om att vara ett levande område både på dagarna och kvällarna. I området blandas bostäder med arbetsplatser, gammalt med nytt. Här finns biografer, restauranger, affärer, kaféer och närhet till kommunikationer via både buss och T-bana. I närområdet återfinns Solna Centrum, Sundbybergs charmiga shoppingstråk samt Nationalarenan.

OMRÅDESBESKRIVNING - GAMLA FILMSTADEN

Gamla Filmstaden byggdes 1919-1920 som en komplett filmanläggning med ateljéer, omklädningsloger, laboratorium, restaurang med mera. På sin tid var den en av Europas modernaste filmstudior. Det är idag ett av Solnas mest populära bostadsområden. Här bor ni i en tät och lummig stadsdel med anor från förr. Nybyggda bostäder blandas här med arbetsplatser och gammal

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Solna/Sundbyberg