Lars Kaggsgatan 28 B

Gamlestaden - Bellevue, Göteborg Se på karta

1 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
39,5 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Byggår
1946
Förening
BRF Göteborgshus nr 7
Om föreningen
Avgift
2 495 kr/mån
Driftkostnad
4 980 kr/år
Pris/m²
50 506 kr/m²
Antal besök
3 257
Dagar på Hemnet
26

Högst upp i huset på insynsskyddat läge med balkong i skönt söderläge. Vitlackad ekparkett i både hall och vardagsrum. Kök som renoverats 2011 och badrum som renoverats 2016. Balkong som nås från vardagsrummet med utsikt mot Bunkeberget, en rofylld ekskog med actionpark för skateboard, grillplats och festlokal i berget. Förening med flertalet innergårdar och bl.a relaxavdelning med bastu, festlokal och övernattningsrum. Förråd i både källare och på vind.

Bostaden ligger endast ett stenkast från ypperlig kommunikation via spårvagn (linje 6, 7 och 11) och buss (519). På tio minuter nås antingen Redbergsplatsen eller Göteborgs Centralstation. På endast 2 kilometers avstånd nås även Alingsås - Älvängen pendeln, vid Torpavallen. Inom promenadavstånd nås Lidl i Kviberg, Coop i Gamlestaden och via bussen går det enkelt att ta sig till Ica i Utby.

Dessutom närhet till Kvibergs frilufts- och naturområde med Prioritet Serneke Arena (bl.a. Nordic Wellness och skidåkning), beachcenter (med volleybollplaner) och Kviberg arena. Löparslinga, utegym och hinderbana. Klätterdom finns också i Kviberg. I närområdet, åt det andra hållet nås Kristinedals träningscenter med gym och simbassäng samt Alelyckans sportcenter med möjlighet att spela tennis, squash och badminton.

Utanför porten nås café, minilivs och restaurang. Det går även att cykla hela vägen till Göteborgs city, till Delsjöterrängen eller till Allum i Partille.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Bostadsrätter City