Sandhamnsgatan 13

Gärdet, Stockholms kommun Se på karta

4 900 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
65 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 10
Avgift
4 231 kr/mån
Driftkostnad
5 100 kr/år
Pris/m²
75 385 kr/m²

Nu finns det tillfälle att förvärva denna trevliga lägenhet, registrerad som en trea i lägenhetsregistret. För närvarande är en innervägg borttagen, men kan enkelt sättas upp igen för den som önskar ett extra rum. Lägenheten består av ett vardagsrum, ett matrum med kök, ett sovrum, ett badrum och en hall. Lägenheten är placerad 1 trappa upp och har parkutsikt. Huset är belägen på Gärdet i Stockholm.

Nyrenoverat badrum med designerplattor Marilyn by Tempelhof upp till tak. Tvättmaskin är flyttat till köket och det finns tillgång till tvättstugan. Goda förvaringsmöjligheter i två inbyggda skåp och ett källarförråd. Huset har nyligen fått en ny hiss, ny fasad och balkongerna har förstorats. Det finns fiberledning för TV och internet.

Utanför porten finner man busshållplats med goda kommunikationer som tar dig till Stureplan på bara 10 minuter. Generösa avgångar, cirka var femte minut, under större delen av dygnet. Tunnelbana finns på gångavstånd (cirka 300 meter bort). I närområden finner man butiker, restauranger och mataffär. Promenadavstånd till flera fina parker och grönområden.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Hemverket AB

Kontakta mäklaren

[email protected]

Hemverket AB
0770-810038