Hantverkargatan 20B

Gävle Centrum, Gävle Se på karta
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
56,5 m²
Balkong
Nej
Byggår
1917
Förening
HSB BRF Bogården i Gävle
Om föreningen
Avgift
3 455 kr/mån
Driftkostnad
2 400 kr/år
Pris/m²
24 690 kr/m²

Nu kan vi stolt presentera Hantverkargatan 20b, en underbar bostad för dig som söker ett modernt hem med charmiga detaljer belägen på en av Gävles populäraste gator. Med ett oslagbart läge mitt i stan finner du denna pärla om 56,5 kvm fördelat på 2 rum och kök.

Bostadens generösa kvadratmeter i kombination med den öppna planlösningen och den fantastiska takhöjden på 2,80 m ger en härlig rymd i hela lägenheten. Här erbjuds ett ljust och fräscht kök, ett väl tilltaget sovrum med goda förvaringsmöjligheter samt ett vardagsrum med plats för såväl soffgrupp som matplats. I anslutning till hallen finner ni en klädkammare samt bostadens rymliga badrum, här finns det fördraget för tvättmaskin om så önskas.

Brf Bogården är en trygg och mycket omtyckt förening bland såväl yngre som äldre. Föreningen består av 176 lägenheter och ser alltid till att skapa de bästa förutsättningarna för sina medlemmar. Här finns bland annat att tillgå 4 stycken tvättstugor, grillplatser, samlingslokal med övernattningslägenhet, hobbyrum, relaxavdelning med bastu och gym.

Bostaden är belägen i centrala Gävle, här bor du ett stenkast från bland annat matbutiker, restauranger, caféer, shopping, gym och mycket mer. På gångavstånd når du även Gävle centralstation. För den som önskar grönskande natur är Boulongerskogen ett fantastiskt ställe med härliga promenadstråk, utegym och badplats, allt detta inom gångavstånd.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle