Lillerudsvägen 5G

Glömsta, Huddinge kommun Se på karta

1 745 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
22 m²
Biarea
10 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Byggår
2018
Förening
BRF Kallmuren
Om föreningen
Avgift
1 422 kr/mån
Driftkostnad
3 600 kr/år
Pris/m²
79 318 kr/m²
Antal besök
2 027
Dagar på Hemnet
23

ACCEPTERAT PRIS!! Kontakta mäklare för visning.

Välkomna till Lillerudsvägen 5G!

Nu har ni chansen att förvärva denna unika bostad. Bakom ytterdörren möts ni av ett ljust hem som karakteriseras av trendsäker design, ekparkett i hela bostaden, rejäla fönsterpartier, generös takhöjd och luftvärmepump som även fungerar som luftkonditionering under varma sommardagar. Huset erbjuder kök och vardagsrum i öppen planlösning samt wc/duschrum på entréplan. Genom vardagsrummet har du tillgång till den härliga uteplatsen som är insynsskyddad där man har gott om plats för loungemöbler och ett förråd. Här kan du njuta av många soltimmar samt härliga sommarkvällar. Loftet erbjuder en generös yta med sovrum även en klädkammare. Detta hus är väldigt kvadratsmart där man har utnyttjat varje kvadrat på bästa möjliga sätt. Parkeringsplats med elstolpe vilket ger en mer privat känsla.

Adressen Lillerudsvägen 5G ligger i ett trivsamt område, som erbjuder det mesta som behövs för en bekväm vardag och rik fritid. Närhet ges till allt från skolor, restauranger och vackra naturområden. Ni har dessutom gångavstånd till bussar som tar er till Huddinge centrum där ni kan välja pendeltåg för vidare färd in mot city som tar 16 minuter.
På gångavstånd finns Gömmarens naturreservat med badmöjligheter. Du har även nära till Flottsbro med utomhusaktiviteter såsom skidåkning på vintern, utförsåkning och bad på sommaren. Busshållplats ligger endast två minuter bort och erbjuder goda förbindelser med buss till Huddinge C och pendeltåg därifrån som går till Stockholm C på ca 16 minuter. Kommunen planerar även en spårvagnslinje som ska ska gå från Flemingsbergs Station till Älvsjö Station via Glömsta och Kungens Kurva.

Läs mer hos mäklaren
Notar
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2020