Ribstonvägen 4A

Göingegården, Varbergs kommun Se på karta

2 100 000 kr

2 250 000 kr -7 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
54 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 7, hiss finns
Byggår
2021
Förening
BRF Paradisäpplet
Om föreningen
Avgift
2 943 kr/mån
Driftkostnad
3 000 kr/år
Pris/m²
38 889 kr/m²

På Göingegården erbjuds nu denna fina och välplanerade tvårumslägenhet (byggår 2021) på markplan med egen inglasad balkong. Bostaden har genomgående fina materialval så som ekparkettgolv och ljust Marbodalkök. Här erbjuds kök & vardagsrum i öppen planlösning, fönster i tre olika väderstreck, sovrum och badrum. Från vardagsrummet når du den inglasade balkongen som du kan öppna upp om så önskas. Här förlänger du utesäsongen och passar för odling! Här kan man njuta av solens strålar på förmiddagen.

Brf Paradisäpplet är en förening om totalt 48 bostadsrätter i olika storlekar. Föreningen består av två flerbostadshus som byggs i trä med en fasad av tegel. FTX- ventilationssystem. Parkeringsplats finns i garaget eller på innergården. En låg månadsavgift om 2 943 kr där vatten, värme och varmförråd ingår. Det finns inget krav om att man ska bo permanent.

På Göingegården bor du både med närhet till centrum och naturnära i lantlig miljö. Här hittar du fantastiska promenadsslingor! På vintern erbjuds pulkabackar och skridskobana i Hammers kulle. Nära tillhands hittar du även service och barnomsorg som förskola, skola och närbutik. Cykelavstånd till såväl centrum som till havet. Bra busskommunikationer in till centrum.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg

Kontakta mäklaren

Marie Fallan Emanuelsen

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg
Mäklare Marie Fallan Emanuelsen, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg
0730-86 60 19

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.