Bielkegatan 4A

Göteborg, Göteborgs kommun Se på karta

2 350 000 kr

Budgivning pågår
Här erbjuds budgivning med BankID
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
55 m²
Våning
2
Förening
BRF Bielken 3-5
Om föreningen
Avgift
4 177 kr/mån
Pris/m²
42 727 kr/m²
Antal besök
1 517

Denna tvåa bjuder bland annat på generös takhöjd, stora fönster och vackert ljusinsläpp. En öppen och charmig bostad i mycket fint skick som passar utmärkt för den som letar efter ett boende vars moderna bekvämligheter gör vardagen lite enklare. Dess härliga ljusflöde mellan kök och vardagsrum skapar en trevlig boendemiljö och en härlig atmosfär.

Det vackra och charmiga vita trägolvet ger också det extra karaktär åt ert hem. Att ha ett separat kök är ofta uppskattat då det ger funktionen av ett extra rum.

Som medlem i Brf Lunden bielkegatan 3-5 i har du tillgång till tvättstuga, grillplats och en trevlig innergård. Föreningen är välskött och trevlig med god ekonomi, god sammanhållning och strukturerade framtidsplaner.

Här bor du vid ett av Lundens bästa lägen, med Danska Vägen precis utanför porten. Delsjö badplats ligger en promenad bort och Centrala delarna av stan finns en bit bort från bostaden. Här finns allt och lite till för familjen som vill bo på bekvämt avstånd till allt Göteborg har att erbjuda.

Vi ses på visningen!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum

Kontakta mäklaren

Jakob Larén

Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
Mäklare Jakob Larén, Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
+46708205462

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.