Antenngatan 59B

Göteborgs kommun Se på karta

1 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
51,5 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 2, hiss finns ej
Byggår
1988
Förening
BRF Antennen
Om föreningen
Avgift
4 802 kr/mån
Pris/m²
38 738 kr/m²

Letar du efter den perfekta tvåan med ett svårslaget läge där du får både stadsmiljö och charmen i grönskande gårdar och en känsla av idyll? Titta då hit!

Här har jag nämligen snart det stora nöjet att presentera en renoverad tvåa om 51,5 välplanerade kvadratmetrar. Tack vare genomgående ljusa ytskikt och stora fönsterpartier erbjuder den här bostaden dig ett ljuvligt ljusinsläpp. Ljusinsläppet tas också upp mycket trevligt i den halvöppna planlösning mellan köket och vardagsrummet. Disponeringen skänker lägenheten mycket sociala ytor att samlas många i. Den här pärlan håller en genomgående hög standard med ett renoverat kök och fräscht badrum, så här är det bara att flytta in och trivas!

Brf Antennen är en populär och mycket omtyckt förening i hjärtat av Järnbrott. I föreningen har du tillgång till bastu, underbara grillplatser, boulebana och lokaler för uthyrning. Närmsta förskola har du i direkt närhet till bostaden och kommunikationer har du precis runt hörnet.
För övrig service har du promenadavstånd till Radiotorget med restauranger och mysiga butiker. I närområdet har du också bra cykelbanor som gärna leder dig till stan eller ut mot havet.

***** Den här bostaden vill du inte missa, anmäl ditt intresse till ansvarig mäklare redan idag!****

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster

Kontakta mäklaren

Sara Holm

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
Mäklare Sara Holm, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
0767-63 83 59