Ernst Torulfsgatan 3 D

Göteborg Se på karta

3 220 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
56 m²
Avgift
3 271 kr/mån
Pris/m²
57 500 kr/m²
Nyproduktion 

Tillträde vår 2020! Högt upp med inglasad balkong och valmöjlighet mellan öppen planlösning eller vägg och dörr in till köket.

Välplanerad lägenhet med fina materialval, öppen planlösning och stort badrum med plats för linneskåp, tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten har gott om förvaringsytor med skjutdörrsgarderober i sovrummet och hall, dessutom med två stycken extra kattvindar. Allt för att göra din vardag praktisk och effektiv. På den stora, helt inglasade balkongen, har du perfekt västerläge med sol under eftermiddag och kväll. Njut av långa härliga middagar i kvällssolen och förläng sommaren in på hösthalvåret.

Här bor du nära alla möjligheter och till allt du behöver för en bekväm vardag. Ica har du några minuter bort och spårvagnen går precis utanför dörren. Torpavallens handelsplats ligger bara några minuter bort där det finns all möjlig handel. En frukt- och grönsakshandel, Coop Konsum, Synsam och en inspirerande second hand butik Lokalen GBG. Här kan du hitta möbler, inredning och vintage. Prisvärt och hållbart!

Medlemskap i bilpool ingår i 5 år och parkering finns i garaget.

Signerad Wingårdhs Arkitektbyrå.

Nu har vi ett fåtal av dessa fantastiska bostäder kvar till försäljning. Kom förbi vår visningslägenhet så berättar vi mer om bostäderna!

Läs mer om bostaden
Riksbyggen ekonomisk förening