Nyproduktion

Lindholmshamnen 11

Göteborgs kommun Se på karta

3 995 000 kr

4 250 000 kr -6 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
63 m²
Våning
5, hiss finns
Byggår
2020
Förening
BRF Lindholmsvarvet
Om föreningen
Avgift
3 758 kr/mån
Pris/m²
63 413 kr/m²
Nyproduktion

Välkommen till en tvårummare om 63 kvm med lyxen av två balkonger i olika väderstreck! Välplanerad bostad med en rymlig hall med bra förvaringsmöjligheter, separat kök samt vardagsrum med goda sociala ytor. Vardagsrummet har gott om utrymme för soffgrupp, matbord och stolar samt skrivbordshörna om så önskas. Härifrån nås bostadens båda balkonger, den ena i nordvästläge och den andra i nordostläge. Balkongdörrarna och de stora fönsterna ger bostaden ett härligt ljusinsläpp. Vidare erbjuds ett badrum inrett med dusch och egen tvättavdelning samt ett rymligt sovrum som har gott om förvaring med sin garderobsvägg.

Bostaden ligger i Brf Lindholmsvarvet och är andra etappen ut i Lindholmshamnen. Föreningen består av 129 st inflyttningsklara bostadsrätter och ligger nere vid älven. Storlekarna varierar mellan 1-5 rum och kök och omfattas av 21-126 kvm. Priserna varierar mellan 1 875 000-8 550 000 kr.

Intill ett av landets mest innovativa centrum, ett stenkast från vattnet, bygger PEAB ett nytt kvarter med olika bostäder. I tre lamellhus ryms lägenheter om 1-5 rok och entresollägenheter med högt i tak. På en annan del av gården bygger vi ett ytterligare hus med en stor, exklusiv lägenhet per våningsplan. Oavsett vilken typ av bostad du är intresserad av kan du njuta av ett extra vardagsrum, det gemensamma orangeriet. De nya husen får ljusa, mönstrade fasader som påminner om bohusgranit med glimrande kvarts. Men det som är mest karaktäristiskt är fasaderna mot gården som har en lutning på 5°. Detta gör att gården öppnas upp, men framförallt att lägenheterna får generöst ljusinsläpp och spännande vinklar. Som en ytterligare markering att detta inte är vilket bostadshus som helst, möts du av en gemensam lounge i entréplan. Här kan du slå dig ner i väntan på nästa färja, möta dina grannar eller bara koppla av efter en promenad längs kajen.

Fullt av hållbara funktioner
Brf Lindholmsvarvet är ett projekt i yttersta framkant, inte bara vad gäller arkitektur och material. Husen är fulla av lösningar som skonar miljö och plånbok. På taken ligger sedumtak som renar och fördröjer regnvatten. Här finns även solceller som gör att föreningen kan få lägre driftskostnader. Husen byggs enligt riktlinjerna för Svanen.

Närhet till allt
Läget för Lindholmshamnen kunde knappast vara bättre. Direkt öster om Lindholmen ligger Lundbystrand där det finns träningscenter, sporthallar och restauranger. Granne med området hittas även Lindholmen Science Park med som med sina 20 000 arbetstillfällen är ett världsledande centrum för forskning och utveckling. Ni får heller inte missa Lindholmen Street Food Market som bjuder på läckerheter. På Lindholmen finns även campus Lindholmen samt flera gymnasieskolor. Från områdets busshållplats går flertalet linjer som tar dig till centralstationen på endast 6 minuter och dessutom Älvsnabben för den som föredrar att ta båten till innerstan.

Varmt välkomna att boka in er på visning!

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Eriksberg

Kontakt

Rickard Stig

Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Eriksberg
Mäklare Rickard Stig, Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Eriksberg
+46790737770