Litteraturgatan 221

Hisings Backa, Göteborg Se på karta

2 590 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
64,8 m²
Balkong
Ja
Förening
BRF Valborg i Göteborg
Om föreningen
Avgift
3 861 kr/mån
Pris/m²
39 969 kr/m²
Nyproduktion 

Välkommen till Nya Selma Lagerlöfs Torg och försäljningen av etapp 3, Brf Körkarlen i Göteborg med totalt 33 lägenheter. Storlekarna varierar mellan 1-3 rum och kök och omfattas av 34,1 -72,7 kvm.

I Hisings Backa bor du trevligt och bekvämt, med närhet till de centrala delarna av Göteborg. Här byggs det nya Selma Lagerlöfs torg som är beläget ca 5 km från Göteborgs Centrum. Byggnationen kommer att utgöra den första etappen i områdets omvandling och omfattar sammanlagt ca 500 nya bostäder. Här finns all service du behöver såsom mataffärer och en av stans bästa fiskeaffärer.

Tvärs över gatan från Selma Lagerlöfs Torg byggs bostadsrättsföreningen Brf Körkarlen i Göteborg med 33 lägenheter.

Brf Körkarlen i Göteborg är en välgenomtänkt bostadsrättsförening med fokus på den boende. Här erbjuds yteffektiva bostäder på två till tre rum och kök. Upplev våra funktionella planlösningar och höga standard med kvalitetskök från Ballingslöv, bänkskiva i granit och diskho i komposit. Flertalet av lägenheterna har generösa balkonger mot den grönskande trädgården.

I Hisings Backa finns förskolor och skolor för alla åldrar såsom Brudbergs-, Skälltorps- och Brunnsboskolan. Även ett rikt utbud gällande ungdomsverksamheter och fritidsaktiviteter erbjuds i området.

Bäckebols köpcentrum ligger i närområdet och erbjuder ett stort shoppingutbud såsom IKEA, COOP, Mediamarkt och Systembolaget.

I Brf Körkarlen i Göteborg finner du kvalitativa hem att trivas i!

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen