Turkosgatan 19

Göteborgs kommun Se på karta

1 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
60,7 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Byggår
1968
Förening
HSB BRF Tynnered i Göteborg
Om föreningen
Avgift
3 869 kr/mån
Driftkostnad
4 200 kr/år
Pris/m²
32 867 kr/m²

På populära Turkosgatan finns nu möjligheten att förvärva en mycket trevlig, rymlig och välplanerad 2:a som vetter mot två väderstreck. Här erbjuds en ljus och charmig lägenhet med hög trivselfaktor. Bostaden erbjuder ett renoverat och stilrent kök med gott om plats för köksbord intill de stora fönsterpartierna samt goda arbetsytor att jobba på. Bostadens hjärta och naturliga samlingsplats är vardagsrummet som ger en ljus och spatiös känsla. Här finns gott om plats för både soffgrupp och matsalsbord för den som önskar. I anslutning från vardagsrummet tar du dig ut till den stora och inglasade balkongen som erbjuder en härlig plats för avkoppling. Tack vare inglasningen bidrar det till ett extra rum året om. Här kan du njuta av kvällssolen samtidigt som du tittar ut över den vackra innegården. Det finns ett snyggt och renoverat badrum. Lägenheten erbjuder dessutom ett hemtrevligt och rymligt sovrum. Lägenheten har mycket bra förvaringsmöjligheter med ett flertal garderober och ett källarförråd. P-plats ingår i avgiften!
Bostaden ligger högt upp och har ett av föreningens bästa lägen med fri och grönskande utsikt mot innergården.
Detta är en lägenhet med stor potential som erbjuder det mesta och som du kan bo länge i, välkommen till ett hem att trivas i.

HSB Brf Tynnered är en stabil, solid och välskött förening. Föreningen tillhandahåller bland annat en trevlig innergård, lekplats, gym, övernattningslägenhet, hobbyrum och Boulebana. Att bo på Turkosgatan ger dig bekvämt gångavstånd till både mataffär (närmaste ligger ICA-nära) och goda kommunikationer (buss och spårvagn). På några minuter når du expansiva Frölunda Torg med allt vad det har att erbjuda. Bra cykelbanor leder dig enkelt in till stan eller ut till havet och olika badplatser (ca.10 min med cykel).

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster

Kontakta mäklaren

Sara Holm

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
Mäklare Sara Holm, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
0767-63 83 59