Bjälbogatan 8C

Gottfridsberg, Linköpings kommun Se på karta

1 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
2 rum
Boarea
62 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 3, hiss finns ej
Avgift
2 778 kr/mån
Pris/m²
32 177 kr/m²
Antal besök
620
Dagar på Hemnet
2

Nu har vi nöjet att presentera en riktigt trivsam tvåa om 62 kvadrat med ett rogivande läge i attraktiva Gottfridsberg. Här erbjuds en bostad i en av Linköpings bästa föreningar med en förmånlig boendekostnad. Månadsavgiften ligger på 2 778 kr och då ingår värme, vatten, el, kabel-TV och bredband.

Lägenheten ligger på andra våningen och har fönster i två väderstreck. Köket och sovrummet har fönster ut mot ett fint grönområde i norrläge. Vardagsrummet och balkongen vetter mot en lugn innergård i söderläge med ett fint solläge. Badrummet är helkaklat och fräscht med möjlighet att installera tvättmaskin. Det finns smarta förvaringslösningar med bl.a. en separat klädkammare. Lägenheten är helt befriad från insyn vilket bidrar till en privat, avkopplande atmosfär.

Föreningen är mycket välskött och har en fantastiskt bra ekonomi. Den ekonomiska tryggheten är ett faktum tack vare att belåningen är minimal och att fastigheterna har varit väl underhållna genom årens lopp. Avgifterna kan därför hållas på en väldigt låg och förmånlig nivå. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar flertalet faciliteter såsom bl.a. gym, bastu och övernattningslägenhet. Flera gemensamma tvättstugor finns och till lägenheten hör ett vindsförråd och ett källarförråd.

I närområdet finns ett bra serviceutbud samtidigt som avståndet in till Innerstaden är väldigt bekvämt. På krypavstånd från lägenheten finns matbutik, bensinmack, flertalet restauranger och busshållplats med goda förbindelser till övriga staden. Med cykel tar du dig smidigt till Universitetet och Mjärdevi på 5-10 minuter.

Passa på att ta vara på detta tillfälle - välkommen på visningarna!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Linköping

Kontakta mäklaren

Einar Johansson

SkandiaMäklarna Linköping
Mäklare Einar Johansson, SkandiaMäklarna Linköping
0735582591

Visningstider

 • 3
  okt
  Sön 3 okt kl. 15:15
  Viktigt att du anmäler dig till visningen. Det kommer max vistas 4 sällskap i lägenheten åt gången. Boka in dig direkt via mäklarsidan eller kontakta ansvarig mäklare per sms/e-post. Välkommen!
 • 4
  okt
  Mån 4 okt kl. 18:00
  Viktigt att du anmäler dig till visningen. Det kommer max vistas 4 sällskap i lägenheten åt gången. Boka in dig direkt via mäklarsidan eller kontakta ansvarig mäklare per sms/e-post. Välkommen!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.