Valkebogatan 12

Gottfridsberg, Linköpings kommun Se på karta

2 195 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
55 m²
Våning
1 av 3
Förening
BRF Lektorshagen i Linköping
Om föreningen
Avgift
4 073 kr/mån
Driftkostnad
5 400 kr/år
Pris/m²
39 909 kr/m²

Attraktivt läge, öppna ytor, interiör som andas kvalité och balkong i solvänligt läge. Förstklassigt boende som talar för sig själv!

Ett boende om ca. 55kvm välplanerade kvadratmeter som är placerad på gaveln med fönster i två väderstreck vilket sammantaget skapar ett mycket ljust boende. Ljuset i kombination med den moderna interiören ger minst sagt ett stilrent intryck. Här samsas trivsamma ytor, ett kök från kvalitativa HTH, all maskinell utrustning som krävs för den matlagningsintresserade och ett generöst duschrum med helkaklade ytor. Ett hem i nyskick. I ärlighetens namn finns ingenting mer att önska. Här kan ni flytta rakt in utan att behöva lägga energi på kostsamma renoveringar!

I omgivningarna finns små som stora grönområden, här ges access till Lektorshagens skog, Vallaskogen och Rydskogen i olika riktningar. Avkopplande grönska och härlig rekreation med löpslingor och utegym. I denna del av staden finns också Gamla Linköping med sitt utbud av samlade kulturkvarter, butiker och lördagslyxen på Cloettaboden.
Variation av stadsliv och natur är typisk för läget, Tinnerö eklandskap och Linköpings GK ligger även detta i närliggande område. Kommunikationer är välutvecklat med både bussförbindelser och cykelvägar.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Linköping

Kontakta mäklaren

Johan Jansson

Svensk Fastighetsförmedling Linköping
Mäklare Johan Jansson, Svensk Fastighetsförmedling Linköping
+46708399903