Molngatan 25 *Accepterat pris*

Gränby, Uppsala kommun Se på karta

1 930 000 kr

1 750 000 kr +10 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
61,5 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Byggår
1965
Förening
HSB BRF 47 Blixten i Uppsala
Om föreningen
Avgift
3 247 kr/mån
Pris/m²
31 382 kr/m²

** ACCEPTERAT PRIS! ** Vänligen kontakta ansvarig mäklare Lovisa Österberg för mer information och visning! **

Välkommen till denna ljusa och fint renoverade rymliga 2:a som präglas av ett härligt ljus från två väderstreck och rymd med stor härlig balkong. Bostaden är belägen i ett insynsskyddat och privat läge på husets gavel och har renoverats i genomgående moderna och fina materialval. Som ett vackert och funktionellt kök, ett stilrent badrum samt tilltalande ljusa ytskikt. Bostaden har en mycket tilltalande och välplanerad planlösning med sociala ytor. Lägenheten fördelar sig på en rymlig hall med förvaring, ett stort sovrum men ingen insyn och en grönskade utsikt, ett öppet och stort kök som är fullt utrustat där du även får plats med ett större matbord, ett helkaklat badrum med fina materialval och ett fint vardagsrum som verkligen inbjuder till umgänge. Från vardagsrummet når du även bostadens mysiga balkong i söderläge med en markis. Här har du en fri vy och ingen insyn! I denna bostad kan du bara flytta in och njuta samt känna dig som hemma!

Här bor med ett mycket bra läge till allt som du önskar dig. Intill bostaden har du en härlig park och busshållplatser så att du lätt kan ta dig runt Uppsala. I området så finner du även Gränbystaden med livsmedelsbutik, restauranger, apotek och shopping. I detta område bor du både med närhet till naturen och city. Hsb Brf 47 Blixten I Uppsala är en mycket välskött förening som har välordnad ekonomi och som har genomfört de största renoveringarna. Föreningen erbjuder bland annat fina tvättstugor och övernattningsrum.

På Molngatan 25 bor du med närhet till fina grönområden, all tänkbar service vid ständigt expanderande Gränbyköpstad, kommunikationer, skolor och förskola, goda busskommunikationer samt gång- och cykelavstånd till resecentrum och city. Bra pendlarläge med närhet till E4:an.

Välkommen hem!
Kontakta ansvarig mäklare Lovisas Österberg för mer information.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Uppsala

Kontakta mäklaren

Lovisa Österberg

Fastighetsbyrån Uppsala
Mäklare Lovisa Österberg, Fastighetsbyrån Uppsala
076-050 78 83
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas