Fornkullegatan 4B

Gräshagen, Jönköping Se på karta

1 750 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
53 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 3
Förening
HSB BRF Narva i Jönköping
Om föreningen
Avgift
2 701 kr/mån
Driftkostnad
3 600 kr/år
Pris/m²
33 019 kr/m²
Antal besök
457
Dagar på Hemnet
3

En fin och mysig lägenhet på Fornkullegatan 4B!

På attraktiva Gräshagen finns denna tvåa om 53 välplanerade kvadratmeter med stora fönsterpartier och balkong mot söder.
Lägenheten är belägen högst upp vilket innebär minimal insyn och flertalet soltimmar att njuta av från balkongen med vyer mot föreningens innergård.

Hela lägenheten är fräsch och fin. Badrummet renoverades år 2020 med stilrena materialval, köket är från IKEA och går i vitt, sovrummet är mysigt med plats för dubbelsäng.
Goda förvaringsmöjligheter i båda hall och sovrum med garderober. Vardagsrummet är ljust och luftigt, här nås lägenhetens balkong som vetter mot soliga söder. Från samtliga fönster är det vyer mot föreningens fina innergård.

Detta stadsnära område präglas av sin rika natur med skogen runt Vattenledningsparken. Ett lugnt och omtyckt bostadskvarter med närhet till matbutik, pizzeria, kiosk, goda bussförbindelser samt enkel anslutning till E4:an. Här bor du lugnt, men ändå med direkt närhet till högskola och Jönköpings utbud av affärer och cityliv.

Bostadsrättsföreningen Narva förvaltas av eminenta HSB. En välskött och stabil förening med flertalet stora renoveringar utförda. Den goda ekonomin återspeglas i den låga månadsavgiften om 2 701 kr inkl. värme, vatten, tv, bredband och bostadsrättstillägg.
Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.