Veragatan 14

Gräshagen, Jönköpings kommun Se på karta

1 750 000 kr

Budgivning pågår
Här erbjuds budgivning med BankID
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
57,5 m²
Balkong
Ja
Våning
5 av 9, hiss finns
Byggår
1959
Förening
HSB BRF Fornkullen i Jönköping
Om föreningen
Avgift
3 069 kr/mån
Pris/m²
30 435 kr/m²

Välkomna till Veragatan 14, 5:e våningen!
Veragatan 14 har det du söker vid valet av en ny bostad. Här finns ett trivsamt högt läge, bra planlösning, fin utsikt och en ytterst välskött förening med mycket låg belåningsgrad.

En utmärkt lägenhet som gör det enkelt att ta ett tryggt beslut och förutsättningarna här är goda för ett bra boende. Denna 2 rums lägenhet är i mycket gott skick, genomgången och renoverad på senare år. Man upplever även att lägenheten är mycket generösare än dess angivna kvadratmeter.

Insidan är genomtänkt: Ett välplanerat sovrum, ljust stilrent kök och ett generöst vardagsrum. Matplatsen är synkroniserad med hall och kök i en öppen och ljus umgängesyta. En fin kombination av öppna ytor och ljusinflöde.

Den inglasade balkongen blir ett extra rum från tidig vår till sen höst - en fin förlängning av bostaden.

Gräshagen är en mycket uppskattad stadsdel med närhet till fina promenadstråk i den vackra naturen. Här finns även allt man kan tänkas behöva inom räckhåll såsom mataffär, skola, pizzeria och goda kommunikationsvägar in till Jönköping City.

Bostadsrättsföreningen HSB Fornkullen är en stor och ytterst välskött förening med låg belåning och väl underhållna fastigheter.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Jönköping

Kontakta mäklaren

Carola Ivarson

Fastighetsbyrån Jönköping
Mäklare Carola Ivarson, Fastighetsbyrån Jönköping
070-679 11 90