Tage Wikströms gata 14 C

Grebbestad, Tanums kommun Se på karta

5 500 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
2 rum
Boarea
132 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Våning
2, hiss finns
Driftkostnad
80 760 kr/år
Pris/m²
41 667 kr/m²

I centrala Grebbestad hittar vi denna smakfullt inredda vindsvåning på Tage Wikströms gata 14c!

Här erbjuds en ägarlägenhet om 132 m², med en månadsavgift om 4.400 sek, fördelat på ett sovrum (med möjlighet till ytterligare två sovrum), kök, allrum och matplats i öppen planlösning, badrum samt gästtoalett.
Vi får här väl tilltagna utrymmen och tack vare den generösa takhöjden och de många ljusinsläppen blir upplevelsen något alldeles extra, utöver detta får vi tre balkonger, en med söderläge som har fin utsikt mot småbåtshamnen och inloppet i Grebbestad och två mot väst mot poolområdet samt erbjuder fantastisk solnedgång.

Vi får ett vackert kök med öppen planlösning mot vardagsrum som bjuder på härliga gemensamhetsytor och förstärker känslan av rymd och ljusinsläpp. I anslutning till detta imponerade rum når vi även den möblerbara balkongen som blickar ut över Grebbestad hamninlopp.
Till detta boende ingår även rätten att nyttja den insynsskyddade och gemensamma innergården med utemöbler, pingisbord och pool, det finns även ett gemensamt gym samt lägenhet i bottenplan.

Välkomna till ett förstaklassigt boende för dig som ställer höga krav i centrala Grebbestad, med utsikt över hamninlopp med absolut närhet till butiker, restauranger, caféer, bryggan, sköna
promenadstråk samt Grebbestads glittrande vatten. Våningen passar dessutom lika bra som permanent eller fritidsbostad och går utmärkt att hyra ut.

P-plats finns strax utanför dörren och båtplats på Svinnäs Marin med endast 5 min promenad bort finns att hyra om man önskar!

Missa inte att boka in dig på visning till denna härliga våning!
För mer info och visningsbokning kontakta ansvarig Lotta Långström!

Läs mer hos mäklaren
Askengren Fastighetsmäklare

Kontakta mäklaren

Lotta Långström

Askengren Fastighetsmäklare
Mäklare Lotta Långström, Askengren Fastighetsmäklare
+46709-755785