Lundmansgatan 7 A, halv trappa

Grossgärdet, Norrtälje Se på karta

1 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
59,5 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 3, hiss finns ej
Förening
BRF Vilan
Om föreningen
Avgift
2 749 kr/mån
Driftkostnad
4 200 kr/år
Pris/m²
25 126 kr/m²
Antal besök
1 807
Dagar på Hemnet
10

Endast en halv trappa upp på Lundmansgatan 7 A ligger denna välplanerade tvårummare om hela 59,5 m². Lägenheten är ljus och trevligt planerad med fönster åt två håll, balkong i söderläge och takhöjd över standard. Trevliga detaljer såsom stavparkett i vardagsrummet, retrokök med 50-tals charm och fönsterbrädor av marmor. Kaklat stambytt duschrum med fönster, praktisk klädkammare och inte minst det fenomenala läget är är ytterligare stora plus.

Här bor du i en av Grossgärdets allra mest populära föreningar med närhet till allt som behövs för en bekväm vardag. Här bor ni med ett utmärkt pendlarläge med en kort promenad till bussar mot både Stockholm och Uppsala. Ett stenkast bort finner vi Flygfyrens handelsområde med matbutik, apotek och flertalet stora affärer. Centrum med sin mysiga stadskärna och all tänkbar handel når du på några minuters promenad. Brf Vilan är en välskött förening med låga månadsavgifter och stor fin innergård med grillplats för medlemmarna att nyttja. Här finns även tvättstuga i föreningen och ett stort vindsförråd samt ett matkällarförråd som hör till lägenheten.

Detta är ett komfortabelt boende för dig som vill ha närhet till det mesta i mysiga Norrtälje utan trappor. Varmt välkommen på visning.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Norrtälje

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
  • 23
    nov
    Idag kl. 18:00–18:30
    Anmälan är obligatorisk med hänsyn av Covid-19. Klicka på läs mer hos mäklaren och boka er till visningen.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.