Stegelbäcksgatan 14C

Grossgärdet, Norrtälje kommun Se på karta

1 950 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
58,3 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 3, hiss finns ej
Byggår
1957
Förening
BRF Väktaren
Om föreningen
Avgift
2 734 kr/mån
Driftkostnad
5 400 kr/år
Pris/m²
33 448 kr/m²

På Stegelbäcksgatan, i Brf Väktaren, finner du denna fina 2:a om ca 58,3 kvm. Med fint läge på tredje våningen och fönster åt två håll är detta en lägenhet för dig med höga krav på ditt nästa boende. Perfekt läge nära Stockholmsbussen, matbutiken Flygfyren och fina naturområden. Här bor du lugnt och skönt med inglasad balkong i väster med mycket privat läge helt insynsskyddat, på sidorna har balkongen frostat glas vilket innebär att du inte har någon insyn från andra balkonger i huset. Dessutom en bra och välskött förening med låg månadsavgift. Endast en kort promenad till centrum.

Lägenheten erbjuder dig ett kök med matplats för ca 4-5 personer. Köket är renoverat med hög stilsäkerhet och genomgående moderna färg- och materialval. Rymligt vardagsrum med plats för soffa och matplats samt utgång till balkongen i fantastiskt västerläge med fri utsikt. Stambytt badrum och tvättmaskin.

Förvaring finns i hallen i form av garderob med skjutdörrar i spegelglas samt klädkammare. I källaren finns ett större förråd och ett mindre källarförråd.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje

Kontakta mäklaren

Linus Thor

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
Mäklare Linus Thor, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
070-162 77 01

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.