Skyttegatan 6B

Haga, Västerås Se på karta

1 150 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
57 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 3, hiss finns ej
Byggår
1949
Förening
BRF Lindhagen i Västerås
Om föreningen
Avgift
3 730 kr/mån
Driftkostnad
4 680 kr/år
Pris/m²
20 175 kr/m²
Antal besök
2 087
Dagar på Hemnet
7

På gröna Haga hittar du denna tvåa om 57 kvm med perfekt planerade kvadratmeter. Vid entrén till lägenheten möts du av en rymlig hall där gott om förvaringsmöjligheter finns för dig att hänga av ytterkläder. Längre in i hallen har säljaren nyligen renoverat en stor klädkammare, perfekt för extra förvaring utöver det stora vindsförrådet du får med till lägenheten. Bostaden är belägen två trappor upp vilket medför insynsskydd och fantastiskt ljusinsläpp. På balkongen som du når från vardagsrummet kan du sitta och njuta av solens strålar från eftermiddag till kväll.

Lägenhetens kvadrat är fördelade på två rum och kök som präglas av fräscha och ljusa ytskikt. I badrummet finns förutsättning för att sätta in en egen tvättmaskin. Föredrar du tvättstuga ligger föreningens nyligen renoverade tvättstugor i samma huskropp som lägenheten.
Brf Lindhagen som är en trygg och stabil bostadsrättsförening har mycket god ekonomi och gott om parkeringsplatser, både för dig som boende att hyra och parkeringar för dina gäster. I föreningen har du även som boende tillgång till en samlingslokal att låna helt kostnadsfritt.

Tillträde får du enligt överenskommelse.

Missa inte denna chans att se denna fina bostad. Anmäl dig till visningen redan idag, eller kontakta mig för att boka in en privat visning.

Läs mer hos mäklaren
Widerlöv & Co Västerås AB

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
  • 24
    jan
    Imorgon kl. 12:45–13:15
    Bokad visning - Anmälan sker på mäklarens hemsida klicka "Läs mer hos mäklaren" och sedan "Anmäl mig". Max 2 pers/sällskap
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.