Kompanigatan 48

Hagaberg, Linköpings kommun Se på karta

1 735 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
51 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
2007
Förening
BRF Fältmarskalken, Linköping
Om föreningen
Avgift
3 757 kr/mån
Driftkostnad
1 800 kr/år
Pris/m²
34 020 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma markplanstvåa om 51 kvadratmeter med egen härlig uteplats. Här finner du ett boende med stora ljusinsläpp, fräscha ytskikt samt genomgående harmoniska färgval. Bostaden disponeras om ett socialt och stort vardagsrum, sovrum, en klädkammare, fräscht helkaklat duschrum med tvättmaskin och torktumlare, modernt och öppet kök samt uteplats med tillhörande gräsmatta.

I närliggande fastighet har ni även ett övernattningsrum som ni kan erbjuda till nära och kära mot en mindre summa. Garaget beläget i källaren nås via hissen. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar även parkeringsplatser, motorcykelplats, en härlig innergård med tillgång till utemöbler under pergola delvis med tak beläget på innergården samt ett nyrenoverat gym beläget på Kompanigatan 44. Till lägenheten hör även ett större förråd beläget i källaren.

Husen är byggda kring en innergård med lekplats och magisk tillhörande syrénberså och har gott om plats för social samvaro. I söder finns den stora soltrappan med utsikt över det naturskyddade eklandskapet. Ett lugnt och naturnära område med promenadavstånd till centrum, Gamla Linköping, Tinnerö eklandskap och Vallaskogen. I närheten finns goda kommunikationer, välsorterad livsmedelsbutik, flertalet restauranger, förskola och skola (årskurs 1-6), äldreboende, gym och blomsteraffär. Gångavstånd till Universitetssjukhuset.

Föreningen är välskött och har mycket bra ekonomi. Under föregående år har styrelsen rabatterat Juli samt Decembers månadsavgift med halva beloppet som stöd av föreningens goda ekonomi och överlikviditet. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv, bredband och IP-telefoni.

Tillträde sker enligt överenskommelse. Denna bostad vill ni verkligen inte missa. Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bostadsfoto: Jonas Mirow, Husfoto
SkandiaMäklarna Linköping

Kontakta mäklaren

Emma Borgström

SkandiaMäklarna Linköping
Mäklare Emma Borgström, SkandiaMäklarna Linköping
070-971 88 55