Tolvmansgatan 37

Hagaborg, Karlstads kommun Se på karta

1 495 000 kr

1 695 000 kr -12 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
63,5 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 3, hiss finns
Byggår
1978
Förening
HSB BRF Hagaborg i Karlstad
Om föreningen
Avgift
3 800 kr/mån
Pris/m²
23 543 kr/m²

Nu ges möjligheten att förvärva denna rymliga och tilltalande 2:a om 63,5 kvm med hiss från markplan. Här erbjuds öppna och sociala ytor, ett arbetsvänligt kök med plats för matbord invid fönstret, rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande nattduksbord samt ett helkaklat fräscht badrum med toppmatad tvättmaskin. Lägenheten har genomgående ljusa ytor och stora fönster som bidrar till ett naturligt ljusinsläpp. Ett stort plus är den fina balkongen med inglasade fönsterpartier, med plats för sittgrupp och blommor.

Lägenheten är en del av Brf Hagaborg som är en mycket stabil och välskött förening där även bredband ingår i månadsavgiften.
Här bor ni i rofyllt och naturnära läge med närhet till shopping- och nöjesutbud samt vackra promenadstråk längs Klarälven. Alldeles intill lägenheten ligger Gubbholmen med trevliga grönområden och utomhusgym. Flera avkopplingsmöjligheter finns vid Sundstatjärn och badhuset. I området ligger flera skolor, förskolor, lekplatser och bra matbutiker. Gång- och cykelavstånd till Karlstad centrum och flera bussförbindelser mot bl a Universitetet.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlstad

Kontakta mäklaren

Andrea Rohden

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlstad
Mäklare Andrea Rohden, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlstad

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.