Emmy Rappes Gata 3, Vån 3

Hagastaden - Vasastan, Stockholms kommun Se på karta

6 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
66 m²
Våning
3 av 12, hiss finns
Byggår
2021
Förening
BRF Kvartetten 1 i Hagastaden
Om föreningen
Avgift
3 977 kr/mån
Driftkostnad
9 648 kr/år
Pris/m²
105 985 kr/m²
Antal besök
2 897
Dagar på Hemnet
30

Nu säljer Wallin Bostad visningsbostaden i populära och välrenommerade Brf Kvartetten 1. Ta chansen att bli den första att flytta in i denna mycket trevliga bostad med fint parkläge.

Med bästa läget i området, där Norra stationsparken öppnar upp sig i syd/väst, ligger kvarteret Kvartetten. Här finner du en modern och välplanerad tvåa som idag disponeras som en trea. Metallfasadens beiga och bruna kulörer letar sig in i bostaden via djupa fönsternischer som går ner till golv. Vita väggar, metalldetaljer och grålaserat ekgolv förstärker det enhetliga och stilrena intrycket.

De varma tonerna återkommer i kökets sandbeiga kulör och skapar en fin kontrast mot den rostfria bänkskivan. Badrummets väggar och golv är av grå keramiska plattor i terazzomönster. Den glasade duschväggen har inbyggd smart förvaring.

På uppdrag av Byggnadsfirman Wallin Bostad har välrenommerade Wingårdhs Arkitektkontor ritat Kvartetten. Fyra moderna bostadshus med tydlig inspiration från Lake Shore Drive Chicago, USA. De har fått namnen Sopranen, Alten, Tenoren och Basen precis som kvartettens fyra originalstämmor. Med stilrena fasader med glas och aluminium i harmoniska metallfärger bildar de en vacker, funktionell och visionär del av staden. Här finner du ett modernt boende med ett modernt ägande. Till exempel finns möjligheten för både privatperson och företag att hyra ut sin bostad i andra hand.

Varmt välkommen!

Läs mer hos mäklaren
Brokr Fastighetsmäklare

Kontakta mäklaren

Tomas Andersson

Brokr Fastighetsmäklare
Mäklare Tomas Andersson, Brokr Fastighetsmäklare
073-371 27 72