Radarvägen 14

Hägernäs, Täby Se på karta

1 695 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
59,5 m²
Balkong
Ja
Byggår
1959
Förening
BRF Radarvägen
Om föreningen
Avgift
3 616 kr/mån
Driftkostnad
1 320 kr/år
Pris/m²
28 487 kr/m²
Antal besök
3 861
Dagar på Hemnet
29

Nu finns möjligheten att förvärva denna 2:a med stor potential i Hägernäs med närhet till rekreation, Rönningesjön och Roslagsbanan!

I närhet av fantastiska rekreationsområden invid Rönningesjön och Roslagsbanan ligger denna välplanerade 2:a med renoveringsbehov! Bostaden erbjuder ett helkaklat badrum, väl tilltaget vardagsrum, ett stort sovrum, kök samt klädkammare. Trevlig inglasad balkong. Föreningen har en stabil ekonomi, stambyte genomfördes 2006 och allt ingår i månadsavgiften: värme, vatten, kabel-tv, bredband, bränsle samt hushållsel.

Brf Radarvägen består av 3 punkthus och ligger med ett högt läge uppe på Radarvägen. I närheten finns en trevlig nyrenoverad lekpark för barn i alla åldrar, Roslagsbanan på en minuts promenadavstånd från bostaden, skola och förskola alldeles runt knuten. Det finns även ett litet centrum med post, matöppet-butik, frisör samt Restaurang mm. För den hurtige ligger Rönningesjön och hälsans stig som löper runt den om ca 6,5 underbara kilometer, på vägen passerar man Rönningeby med ett levande jordbruk med hästar och hagar. Här finns allt man behöver och lite till.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby