Sparbanksvägen 76

Hägerstensåsen, Stockholm Se på karta

2 195 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
45 m²
Byggår
1945
Förening
BRF Obligationen 5
Om föreningen
Avgift
3 173 kr/mån
Pris/m²
48 778 kr/m²
Antal besök
3 189
Dagar på Hemnet
7

Nu ges ni tillfälle att förvärva denna underbara bostad i tidstypisk 40-tals stil där flera av de charmiga originaldetaljerna varsamt bevarats. Fin fiskbensparkett, vackra beslag och fönsterbänkar i marmor tar en tillbaka till byggåret 1945. Bostaden är i gott skick då fastigheten genomgick en omfattande renovering under 2007-2008 och i samband med detta renoverades både badrum och kök. Bekvämligheter såsom diskmaskin och förberett för tvättmaskin i badrummet. Generöst ljusinsläpp från stora fönsterpartier i två väderstreck med utsikt över lummig grönska och en av föreningens trevliga uteplatser med nybyggt trädäck. Bostaden är tack vare sin väldisponerade planlösning optimal för såväl singeln som paret. Gott om förvaringsmöjligheter genom flera djupa garderober med överskåp.

Trevlig och gemytlig förening med två fina uteplatser med gott om sittplatser och grillmöjligheter. För den med gröna fingrar finns flera pallkragar att odla i. Föreningen har en god ekonomi med ett bra eget kapital och ett överskott i föreningens årsbudget. Föreningen amorterar årligen på sina lån och detta är något som planeras att göras även i framtiden.

Hägerstensåsen är ett område välkänt för sitt lugn intill stadens puls. På fem minuter når du tunnelbanan och bussen till Liljeholmen stannar direkt utanför huset.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen

Visningstider

  • 6
    jul
    Mån 6 jul kl. 17:45–18:15
  • 7
    jul
    Tis 7 jul kl. 18:30–19:00
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.