Lötsjövägen 53

Hallonbergen, Sundbybergs kommun Se på karta

2 195 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
67 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 3, hiss finns
Byggår
1970
Förening
BRF Terränglöparen 9
Om föreningen
Avgift
3 240 kr/mån
Pris/m²
32 761 kr/m²
Antal besök
1 786
Dagar på Hemnet
29

Nu erbjuds äntligen en av de populära tvåor på Lötsjövägen med en magisk utsikt så långt ögat kan nå och som kan lätt göras om till en trea!

Den mycket välplanerade lägenheten tilltalar både er som har behov av ett boende med goda förvaringsmöjligheter i form av garderober samt rymligt förråd som även kan brukas som kontor samt för den kräsna som värderar livskvalité i form av utsikt och grönska. Men även er som vill gärna ha ett till sovrum och uppskattar öppenplanlösning mellan kök och vardagsrum!

De generösa ytorna gör det enkelt att möblera och man känner genast av att allt har sin naturliga plats. Sovrummet rymmer en större säng, sminkbord och en stor garderob med skjutdörrar. Precis som man vill att ett sovrum ska vara så är denna helt insynsskyddat och erbjuder en fin utsikt mot grönskan. Via sovrummet når man en platsbyggd garderob/förråd som man även får tillgång till via den rymliga hallen.
Det ljusa vardagsrummet har en soffa av större modell samt bokhylla och idag har man dessutom ett skrivbord som får plats utan några som helst problem.
Wc och badrum är separerade från varandra och det gör att badrummet känns luftigt och rymmer både tvätt samt torktumlare.
Köket har väldigt bra arbetsyta och goda förvaringsmöjligheter och från denna punkt ser du den magiska utsikten bostaden har att erbjuda.
Via köket når man den rymliga samt lättmöblerade balkongen som rymmer utemöbler samt annat om så önskar. Här vet jag att man kommer att spendera många härliga timmar!

Lägesmässigt blir det sällan bättre! Här saknas ingenting. Hallonbergen Centrum med både buss och tunnelbana når du på 3 minuter och med frekventa avgångar tar er bland annat in till T-centralen på 12 minuter, en hållplats från Kista Gallerian samt kontors område, 5 minuter med bil når du E18 och E4an och samtidigt har du flertal skolor, Lötsjön och Råstasjön samt Mall of Scandinavia inom promenadavstånd.

I den låga månadsavgiften ingår förutom uppvärmning och vatten även hushållsel och har inga planerade avgiftshöjningar.

Kör ni bil? Då har ni tur för här finns stort garage i huset, som man enkelt når från lägenheten med hiss.

Hallonbergen är ett av Sundbybergs absolut intressantaste områden att följa utvecklingen av de kommande åren.
Här planeras omfattande renovering och modernisering av Centrum, vilket kommer påverka området positivt på många sätt!
Nya skolor, bostadshus, butiker och hotell planerar byggas, vilket kommer öka områdets populäritet ytterligare!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna

Kontakta mäklaren

Amanda Barsoum

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
Mäklare Amanda Barsoum, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
073-939 89 38