Björnbärsvägen 5

Hälsinggården, Falun Se på karta

1 795 000 kr

2 100 000 kr -15%
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
63,5 m²
Uteplats
Ja
Våning
1 av 3
Byggår
2016
Förening
BRF Bovieran Falun
Om föreningen
Avgift
4 034 kr/mån
Driftkostnad
2 100 kr/år
Pris/m²
28 268 kr/m²

BOVIERAN - SOM ATT BO PÅ RIVIERAN!
ETT UNIKT BOENDE FÖR DIG SOM VILL BO BEKVÄMT I INSPIRERANDE OCH BEHAGLIG MILJÖ!
Nu finns här möjlighet att förvärva en fin, tilltalande tvårumslägenhet om 64 kvm på entréplan med egen uteplats!

Här bor Du i tropisk miljö med behagligt klimat och sköna upplevelser året runt. Ett helt nytt unikt boende på bostadsmarknaden i Falun för Er som är 55+. Bovieran i Falun är nyproduktion och stod färdigbyggt för inflyttning i början av december år 2016.
Alla de 48 lägenheterna i bostadsrättsföreningen blev då snabbt slutsålda - ägaren till denna lägenhet har nu fått andra planer - och säljer nu sin bostadsrätt igen på öppna marknaden.
Ni som inte hann med då har nu en andra chans!

Bovieran är ett patentskyddat och helt nytt slags boende på bostadsmarknaden.
Bovierans idé; att erbjuda ett grönskande njutningsfullt boende med höga kvaliteter i miljö, trygghet och social gemenskap, möter Ditt behov av avkoppling och harmoni i vardagen.

Den gemensamma vinterträdgården är ca 1 600 kvm och är helt inglasad samt temperaturstyrd. Den rymmer frodig grönska i fyra karaktäristiska miljöer; tropisk, mediterran, japansk och skandinavisk miljö. Här finns näckrosdamm, porlande vatten, palmer, citrusträd, olivträd, vinrankor, stenpartier, blomsterprakt, boulebana och mycket, väldigt mycket mer. Här kan Du umgås året runt med grannar och vänner, oavsett vilket väder som råder utanför.

Den inglasade, tempererade vinterträdgården regleras av en klimatanläggning som håller trädgården komfortabel att vara i året runt. Med närmast oräkneligt antal växter, samtalsvänliga soffgrupper, meditativa zoner, mysiga stigar och med likasinnade grannar lever Du här ett skönare, grönare och varmare liv.

Låt inte årstiderna begränsa Ditt välbefinnande. Här regnar det inte på midsommarafton, här finns heller ingen snö att skotta eller gräsmatta som måste klippas. Du kan istället spela boule med grannen när snön viner över glastaket eller koppla av med en kopp kaffe under palmerna.

För att det ska vara enkelt för Dig att bjuda hem Dina vänner och bekanta på besök finns en gästlägenhet med eget pentry. Och om hela släkten dyker upp när du fyller år kan Du duka upp långbord i festlokalen som också har ett komplett kök.

ETT UNIKT BOENDE FÖR DIG SOM VILL BO BEKVÄMT I INSPIRERANDE OCH BEHAGLIG MILJÖ!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Falun