Nyproduktion

Hälsinggårdsvägen 31B

Hälsinggården, Falu kommun Se på karta

1 395 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
55 m²
Våning
3 av 4, hiss finns
Byggår
2022
Förening
BRF BoKlok Amazonen
Om föreningen
Avgift
4 233 kr/mån
Driftkostnad
9 696 kr/år
Pris/m²
25 364 kr/m²
Nyproduktion

NYPRODUCERAD TVÅA MED GAVELLÄGE OCH BALKONG - INGEN MÅNADSAVGIFT DE FÖRSTA 12 MÅNADERNA - MÖJLIGHET TILL SNABBT TILLTRÄDE!
Här möts Ni av ett nybyggt boende som har allt man kan önska sig - väldisponerade kvadratmetrar med öppen planlösning mellan vardagsrum och kök vilket skapar trevliga umgängesytor. Genomtänkt och bra planerat kök samt plats för matgrupp. Härligt vardagsrum med fönster åt två håll och direkt access ut till den generösa balkongen i soligt sydvästläge och trevlig utsiktsvy. Vidare erbjuder bostaden ett fint sovrum, ett stilrent badrum med tvättavdelning samt en ljus entréhall med ingång till praktisk klädkammare. Bostaden präglas av genomgående ljusa färgval, enhetliga golv i ek, fönsterbrädor i natursten samt fina ljusinsläpp med sitt fria gavelläge. ETT TILLTALANDE BOENDE ATT BARA FLYTTA IN I!

På gården finns separat förrådsbyggnad med ett stort förråd som tillhör lägenheten. Parkeringsplats med eluttag finns.

Här bor ni i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till förskola, skola (F-9) och gymnasium. För er som är båtintresserade eller brinner för långfärdsskridskor och älskar naturen ligger detta hus verkligen bra till - ca 500 meters promenad ner till Hälsinggårdsbryggorna och sjön Runn. Nära till Rottnebyskogen med mycket fina promenadstråk och skidspår samt den trevliga badplatsen och rekreationsområdet vid Roxnäs Udde. Promenadavstånd till både livsmedelsaffär(Willys), apotek, vårdcentral, bensinstation, pizzeria m m. Nära också till Regementets handelsplats med bl a ICA Maxi, Plantagen, Rusta, Jysk, ÖB mfl. Busshållplats precis över gatan - med en restid på mindre än 10 minuter in till själva Falu stadskärna. Föredrar Du att cykla eller promenera så finns här fina cykel- och promenadvägar ända in till centrum.

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Falun

Kontakt

Jonas Sjöström

Svensk Fastighetsförmedling Falun
Mäklare Jonas Sjöström, Svensk Fastighetsförmedling Falun
+46702798010