Fredriksdalsgatan 20.

Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun Se på karta

4 100 000 kr

Budgivning pågår
Här erbjuds budgivning med BankID
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
48 m²
Balkong
Ja
Våning
2, hiss finns
Förening
BRF Fredriksdals Kanal
Om föreningen
Avgift
2 834 kr/mån
Pris/m²
85 417 kr/m²

Välkommen till populära Fredriksdal som ligger intill Skanstull. Svanenmärkt lägenhet med härlig balkong med kanalutsikt. En riktig pärla!

I närheten hittar du bland annat Sjöstadens välsorterade ICA-butik, Apotek, Gym, Luma park och Systembolag. För den matglade som gillar att gå ut och äta finns mängder av restauranger och caféer i närområdet, bland annat Tezukuri sushi, hemma hos Kaj, Texas Longhorn och nyöppnade Sjöstaden Skybar som är väl värd ett besök! Fredriksdal ligger väldigt attraktivt beläget med 5 minuters promenadväg till Södermalms puls men har ändå ett lugnt tilltalande läge vid Hammarby Kaj. Inom kort promenadavstånd når du Hammarbybacken och härliga Nackareservatet med rekreation såväl sommar som vinter. Här hittar du kombinationen av storstadskänslan och lugnet i ett!

Som boende i Fredriksdal har du tillgång till väldigt goda kommunikationer. Tvärbanan trafikerar i Hammarby Sjöstad från Sickla Udde - Solna station i regelbunden trafik. Via närmaste Tvärbanestation Mårtensdal når du Gullmarsplan på några minuter för vidare transport med tunnelbana alternativt ta en kort promenad över till Södermalm och Skanstull. Som inte det skulle räcka går även busslinjerna 74, 71 och nattbuss 96 som kompletterande trafik. Ett signum för Sjöstaden har blivit den trevliga kostnadsfria båtturen du kan ta mellan Luma - Barnängen - Henriksdalshamnen som tar dig runt i Sjöstan och över till Södermalm på ett smidigt sätt. Eller varför inte ta betalbåten Emelie från Sjöstan in till Nybrokajen eller Djurgården. Det är några av kvalitéerna som du som Sjöstadsbo blir bortskämd med.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Stockholm - Hammarby Sjöstad

Kontakta mäklaren

Lena Kofoed

Fastighetsbyrån Stockholm - Hammarby Sjöstad
Mäklare Lena Kofoed, Fastighetsbyrån Stockholm - Hammarby Sjöstad
0768-700 008

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.