Forsskålsgatan 14, 3 tr

Hammarbyhöjden/Johanneshov, Stockholm Se på karta

2 600 000 kr

2 250 000 kr +16%
Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
38 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Byggår
1945
Förening
BRF Forsskaolea
Om föreningen
Avgift
3 295 kr/mån
Pris/m²
68 421 kr/m²
Antal besök
7 080
Dagar på Hemnet
23

ACCEPTERAT PRIS

• Milslång utsikt från balkongen
• Kök från Puustelli
• Tvättmaskin och diskmaskin finns
• Originalcharm
• Neutrala färgval i hela lägenheten

Här bor du i en lägenhet med alla de rätta attributen. Bostaden är placerad högst upp i huset med balkong mot lugn återvändsgata och härlig utsikt från lägenhetens alla fönster. Bostaden är i fint skick där många originaldetaljer bevarats vilket gör denna tvåa till en riktig funkisdröm.

De väldisponerade kvadratmeterna inrymmer allt du behöver. Köket är smart planerat med gott om skåpsförvaring och arbetsytor. Vardagsrummet är rymligt med plats för allt som önskas och pricken över i:et är det välbevarade originalgolvet.

Sovrummet rymmer en större säng vilket gör denna lägenhet perfekt för både en och två personer. Får du inte plats med allt i garderoberna i hallen kan du enkelt skapar mer förvaring i form av byrå eller garderob i sovrummet också.

Bostadsrättsföreningen är väldigt stabil och under de senaste åren har många stora renoveringar utförts. Det gör att huset är i väldigt bra skick och inga större renoveringar planeras i närtid.

I Hammarbyhöjden bor du med ett fantastiskt läge nära storstadens puls, till Södermalm tar du dig snabbt och enkelt både med cykel och till fots, samtidigt som du har lugnet och härlig natur runt hörnet.

Kommunikationerna är utmärkta med närhet till både Skärmarbrinks och Hammarbyhöjdens tunnelbanestationer, vilka båda tar dig in till Stockholm C. Söderorts kommunikationsnav Gullmarsplan ligger enbart ett par minuter bort.

Låt inte den här drömlägenheten glida dig ur händerna. Lägg in visningstiden i din kalender och kom förbi, så berättar jag mer.

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Hanna Parwén

Notar
Mäklare Hanna Parwén, Notar
0708-67 70 20
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkedja

Guldhemmet 2019

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
  • 29
    nov
    Idag
    Välkommen på visning. Anmäl dig genom att klicka på "boka online".
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.