Per lindeströms väg 121

Hammarbyhöjden, Stockholms kommun Se på karta

2 395 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
37 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Byggår
1939
Förening
BRF Sjöfararen 4
Om föreningen
Avgift
1 875 kr/mån
Driftkostnad
3 960 kr/år
Pris/m²
64 730 kr/m²
Antal besök
2 269
Dagar på Hemnet
16

Välkommen till en 2:a med uteplats och låg avgift!

Fin markplanslägenhet med stor uteplats att möblera med utemöbler och grill i populära Hammarbyhöjden. Sol morgon och förmiddag fram till lunch. Perfekt läge nära tunnelbana och matbutiker samt skog och natur i det fantastiska Nackareservatet.

Nyproducerad lägenhet från tidigare lokalyta (garage), ombyggnadsår 2014. Mycket välplanerad bostad med stilrena materialval, bra förvaring, helkaklat badrum med golvvärme samt fullt utrustat kök. Öppen planlösning som skapar en social och trivsam miljö.

Du blir en del av en trevlig och ekonomiskt stabil förening. De större renoveringarna av fastigheten är gjorda. Här finns gemensamma utrymmen som tvättstuga, cykelrum och större uteplats med grill på gården. Föreningen har också P-platser på gården, f n kö.

Detta är en mycket tilltalande bostad på ett av Hammarbyhöjdens trevligaste lägen, granne med Nytorps Gärde och en kort promenad från centrum med god närservice. Nackareservatet runt husknuten som bjuder på härliga rekreationsmöjligheter både sommar och vinter. Tunnelbanan tar dig till Södermalm på tio minuter och det är en lyx att få bo i en lugn och harmonisk miljö men ändå ha total närhet till Stockholms stora utbud av shopping, nöjen och restauranger.

Välkommen på visning!

Pga. rådande tider vill vi gärna att ni anmäler er till visning och på plats visar respekt för övriga spekulanter. Anmälan görs via mäklarens hemsida! Tänk på att vara max två personer i ditt sällskap om möjligt, kom inte om du är sjuk. Meddela mäklaren om du får förhinder innan din bokade visning eller om det finns andra önskemål, exempelvis digital visning.

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Enskede

Kontakta mäklaren

Anna Isaksson

HusmanHagberg Enskede
Mäklare Anna Isaksson, HusmanHagberg Enskede
070-338 44 20