Nyproduktion

Annebergsvägen 4

Hammarö Se på karta

1 848 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
66 m²
Uteplats
Ja
Avgift
4 042 kr/mån
Pris/m²
28 000 kr/m²
Nyproduktion

Här bor du på markplan med egen stor uteplats. En ljus och trevlig lägenhet med fönster åt tre håll. Badrummet är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare, allt för att underlätta i vardagen. Tillhörande förråd i sidobyggnad samt en carport med motorvärmare. I området finns en gemensamhetslokal med övernattningsmöjlighet. Här har vi skapat ett grönskande område för gott grannliv och trivsamma miljöer. Välkommen att boka en privat markvisning. Preliminär inflyttning februari/mars 2023.

Det mesta finns inom bekvämt avstånd på Hammarö. Närmaste centrum är Skoghall, där finns allt från matbutiker till fiskrökeri och inredningsbutiker. I Lillängshamnen finns en fin fiskaffär där du köpa färsk och rökt insjöfisk, löjrom med mera.

Busstrafiken i Hammarö kommun sköts av Värmlandstrafik och är väl utbyggd. Med bil tar det fem minuter till Skoghalls centrum och till Karlstad cirka tio minuter. Under juni, juli och augusti går det båtbussar från Lövnäs till Mariebergsskogen i Karlstad. Vill man njuta av den vackra skärgården tar man sig enkelt till Jäverön eller Västra Långholmen.

Välkommen att boka privat visning!

Riksbyggens trygghetsfilosofi ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser.

Läs mer om bostaden
Riksbyggen ekonomisk förening
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets bostadsutvecklare

Guldhemmet 2019