Lejonets gata 381

Brandbergen, Haninge kommun Se på karta

1 495 000 kr

1 395 000 kr +7 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
66 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 7, hiss finns
Byggår
1972
Förening
HSB BRF Tellus i Haninge
Om föreningen
Avgift
5 103 kr/mån
Pris/m²
22 652 kr/m²

I avgiften ingår: el, värme, kabel tv & bredband

Hjärtligt välkomna till Lejonets gata 381 där en social planlösning på 66kvm fördelar sig på hall, sovrum, badrum, rymligt vardagsrum med utgång till balkong samt kök. Stora fönsterpartier tillför ett härligt ljusflöde och bjuder på en lugn utsikt.

Vardagsrummet rymmer stor soffgrupp med tillhörande tv-möblemang. Köket är fullt maskinellt utrustat med alla bekvämligheter. I sovrummet finns plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang samt garderob med goda förvaringsmöjligheter.

Kommunikation:
Brandbergen har goda kommunikationer. Lokalbusslinjer till Haninge Centrum och pendeltåg samt till andra kommundelar och Tyresö. Direktbusslinjer till Stockholm och snabbuss till Gullmarsplan. Restid till Stockholms city med bil tar ca 20 min. Brandbergen har ett bra utbyggt nät av gång- och cykelvägar.

Naturen och fritid
I Brandbergen centralt finns ett parkområde och i anslutning till detta finns bl a ett utomhusbad, bollplaner och lekytor. Det finns bostadsnära naturområden med motionsspår. Några kilometer bort från Brandbergen finner man Tyresta nationalpark och i Tyresta by finns café, mindre djurhållning och Nationalparkernas hus. Nära Brandbergen ligger också Skutans Gård som är en ideellt föreningsdriven hästgård för barn och ungdomar i Haninge

Affärer och restauranger
I Brandbergens centrum har man ett stort utbud av butiker mm. Här finns bl a livsmedelsbutik, restaurang, frisör, apotek, bio och bowling. Det är även nära till alla stormarknader som ligger ut med Gudöbroleden samt till Haninge Centrum.

Hjärtligt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Haninge

Kontakta mäklaren

Günay Coksürer

Fastighetsbyrån Haninge
Mäklare Günay Coksürer, Fastighetsbyrån Haninge
0725104745
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas