Ringvägen 46, 2tr

Haninge kommun Se på karta

1 700 000 kr

1 495 000 kr +14 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
59 m²
Balkong
Nej
Våning
2, hiss finns ej
Förening
HSB BRF Stigarna i Västerhaninge
Om föreningen
Avgift
4 297 kr/mån
Pris/m²
28 814 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS!

Topprenoverat in i minsta detalj!
Denna bostad är något utöver det vanliga, allt är topprenoverat och i utmärkt skick.

Just nu förbereds försäljningen av denna ljusa och väl tilltagna 2:a om 59 kvm på Ringvägen 46.

I bostaden finner ni stora härliga umgängesytor. Ett stort lättmöblerat och ljust vardagsrum med balkong, rymligt sovrum med förvaringsmöjligheter och ett kök i modernt och stilrent utförande. Badrummet är helkaklat och håller en god standard. Ett stenkast från bostaden nås ett brett serviceutbud och goda kommunikationer i Västerhaninge Centrum. Till bostaden hör även ett källarförråd.

Brf Stigarna är en välskött och omtyckt förening som äger sin mark (=ej tomträtt) av 381 lägenheter varav ca 88st fortfarande är hyresrätter (=stort framtida dolt kapital). Föreningen har en gedigen renoveringshistorik och underhållsplan (se årsredovisning). Inom föreningen finns förråd, flera tvättstugor samt härliga innergårdar med lekplatser, parkbänkar och grillmöjligheter. Föreningen har delvis installerat bergvärme vilket sänker driftskostnader på sikt.

I Västerhaninge bor ni i ett trevligt område beläget i kommunens södra del ca 6 km från Haninge Centrum. I området finns det flertal bostadsområden med bostadsrätter, hyresrätter och flera områden med villor och grupphus.

Västerhaninge har ett stort utbud av service. Västerhaninge Centrum är beläget nära pendeltågstationen med matvarubutiker, specialbutiker, post, banker, apotek, bibliotek och systembolag.
För den sportintresserade finns det en sporthall, Åbyhallen för till exempel basket, gymnastik, handboll och innebandy. Det finns även ett utomhusgym som är beläget i Nedersta. Vid Hanvedens idrottsplats finns det bollplaner, löparbanor och ishall för hockey samt konståkning. Är du golfintresserad finns det en handfull med banor att välja mellan.
Här finns ett par restauranger samt en pub. Ute i bostadsområdena finns flera närbutiker. Åby har ett litet centrum med flera butiker och en fritidsgård.
Här finns ett flertal skolor för alla stadier och flera förskolor. I Västerhaninge finns även Berga naturbruksgymnasium som har inriktning jord, hästhållning, miljö- och naturvård. Västerhaninge sjukhem ligger nära centrum. Parkvillan är ett servicehem för äldre.

Västerhaninge har en egen pendeltågstation nära centrum där det går fyra tåg i timmen mot Stockholm och mot Nynäshamn samt ett flertal busslinjer som ansluter till pendeltåget. Restiden med tåg till Stockholm eller Nynäshamn är cirka 30 minuter. Med pendeltåget från Västerhaninge når ni närmsta tunnelbanestation på ca 20 minuter, Farsta strand. Farsta strand är en station inom Stockholmstunnelbana längs den gröna linjen.

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Simon Strand

Notar
Mäklare Simon Strand, Notar
0708-99 79 40
Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2021