Timmervägen 24D

Haninge Se på karta

2 250 000 kr

2 095 000 kr +7%
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
46 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2016
Förening
BRF Kolartorp i Haninge
Om föreningen
Avgift
1 973 kr/mån
Driftkostnad
5 244 kr/år
Pris/m²
48 913 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS!
Nu saluförs en charmig 2:a med radhus känsla samt en möblerbar uteplats i nordväst läge! Välkomnande hall med golvvärme som är genomgående i hela bostaden. Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med utgång till uteplatsen. Sovrum med plats för säng samt sängbord.

I Kolartorp är det nära till det mesta. Nära till badsjö och strövområden i vackra Rudan med badstrand o springleder även skidspår på vintern. Nära till stora naturområden och skärgården som Dalarö, Utö, Kymmendö och Huvudskär samt även nära till shopping och stadsliv med Södermalm och Stockholm bara en kort bilresa iväg.

Nära till allt
De större matvarubutikerna, som Maxi Stormarknad och Coop Forum, finns endast några minuter bort. I närliggande Haninge Centrum finns större köpcentrum, sjukhus och annan
kommunal service, på bekvämt avstånd. I Haninge kommun finns dessutom ett gediget utbud av fritidsaktiviteter, skolor och service. Egen simhall, sporthall och bibliotek, stort centrum och matbutiker samt trevliga restauranger och kaféer ger en trivsam närmiljö. Läget gör det enkelt att pendla till Stockholm från ex Handenterminalen.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Sundbyberg