Astrakangatan 100

Hässelby Lövsta Allé, Stockholm Se på karta

1 675 000 kr

Visa bud
Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
60 m²
Balkong
Ja
Byggår
1984
Förening
BRF Konsolen
Om föreningen
Avgift
3 887 kr/mån
Pris/m²
27 917 kr/m²
Antal besök
3 828
Dagar på Hemnet
20

Nu finns möjlighet till att göra ett fantastiskt förvärv av en fräsch och ljus bostad! I och med rådande situation kommer följande sätt att se bostaden finnas:
- Privatvisning (Bokas via ansvarig mäklare).
- Digital visning (Bokas via ansvarig mäklare).

Denna 2:a med ett toppen läge både gällande område och placering i byggnaden är nu till salu! Med en genomtänkt planlösning och en smakfull renovering blir det lätt att trivas.

Köket med bara några år på nacken håller en hög standard med både induktionshäll, inbyggd mikrovågsugn, inbyggd ugn och kyl/frysskåp. Det finns även plats för ett matbord för minst 4 personer och de sociala ytorna finns fortfarande kvar i köket. Fönstret i köket gör att det flödar ljus genom hela lägenheten. Den härliga rymd som skapas med öppenheten mellan kök, vardagsrum och hall gör lägenheten luftig och naturligt ljus.
Vidare i vardagsrummet som är helt öppet med gott om plats för allt som kan önskas, med utgång till balkongen och ett stort fönster blir det en fröjd att vistas här. Det genomgående parkett golvet ger en fantastisk kontrast och härlig känsla genom hela lägenheten.

I anslutning till hallen finner vi badrummet, utrustat med WC, badkar och tvättställ. Utöver det så erbjuder även lägenheten en rymlig garderob med plats för nästan hela klädarsenalen.
Ett stort sovrum med plats för både byrå och dubbelsäng samt ljus tack vare fönstret.

Lägenheten är centralt beläget i område med närhet till förskola och skola samt Hässelby Gård egna centrum och även det moderna Vällingby Centrum med bra shopping, biograf och ett flertal butiker, caféer och restauranger. Mycket utmärkta kommunikationer med flertal busslinjer och tunnelbana direkt utanför lägenheten samt Vällingby Centrum.

***OBS, Med anledning av rådande situation med covid-19, så finns möjlighet för privata visningar utöver utsatt visningstid för de som önskar. För att boka en privatvisning kontakta ansvarig mäklare.***

Hjärtligt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkedja

Guldhemmet 2019

Visningstider

  • 7
    jun
    Sön 7 jun kl. 13:15–13:45
    Kontakta ansvarig mäklare för att boka tid.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.