Värpatorparens Väg 1A

Hässleholm - Centralt, Hässleholms kommun Se på karta

495 000 kr

595 000 kr -17 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
45 m²
Balkong
Nej
Våning
2 av 3, hiss finns ej
Byggår
1944
Förening
HSB BRF Spetsen i Hässleholm
Om föreningen
Avgift
3 410 kr/mån
Driftkostnad
6 140 kr/år
Pris/m²
11 000 kr/m²

Nytt pris! Söker du centralt boende med närhet till det mesta? En kort promenad från Hässleholms centralaste delar ligger denna nätta tvårummare. Lägenheten som är belägen på andra våningen har utsikt mot hembygdsparken.

Välkommen in i den rymliga hallen som har plats för att hänga av sig ytterkläder. Här finns även fasta garderober för extra förvaring. Från hallen nås lägenhetens samtliga rum och du får direkt en fin överblick av bostadens planlösning. Till vänster nås vardagsrummet som är ljust och luftigt och med ett stort fönsterparti som släpper in mycket härligt dagsljus och som bjuder på utsikt över den intilliggande parken. Här finns plats för soffa och tv-möbel samt matbord.

Rakt fram i hallen ligger sovrummet som även det är ljust och med plats för en säng samt skrivbord eller förvaringsmöbel. Intill sovrummet ligger köket med svarta släta luckor. Här finns gott om förvaringsutrymmen med många skåp och bra arbets-/avställningsytor tack vare den extra köksinredningen. Vidare till höger i hallen ligger duschrummet som är kaklat i vitt och utrustat med kommod, wc samt duschkabin.

På Värpatorparens Väg bor du i välskött HSB-förening med en avgift på 3 410 kr/mån och då ingår uppvärmning, vatten/avlopp, sophämtning och dessutom basutbud med TV-kanaler från Tele2! I området finns många parkeringsmöjligheter dels på Värpatorparens Väg men även intill Hembygdsparken. Även på föreningens gård finns p-platser som hyrs ut av en extern aktör. För dig som cyklar finns skydd med tak utomhus samt även cykelförråd i källaren.

Om denna bostad verkar passa dig, tag kontakt för visning! Välkommen.

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Hässleholm

Kontakta mäklaren

Karolina Vikberg

HusmanHagberg Hässleholm
Mäklare Karolina  Vikberg, HusmanHagberg Hässleholm
0702 29 23 40