Carl Gustafs väg 13

Hästhagen, Malmö kommun Se på karta

1 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
56 m²
Balkong
Nej
Våning
3 av 5, hiss finns
Byggår
1950
Förening
HSB BRF Adjutanten i Malmö
Om föreningen
Avgift
4 032 kr/mån
Pris/m²
35 625 kr/m²

Ett stenkast från Davidshallstorgs myllrande folkliv ligger Carls Gustafs väg. Kastanjeallén utanför fönstren ger ett behagligt avstånd till gatan och leder vidare till Malmös vackraste parker i båda riktningar.

På tredje våningsplanet väntar en välrenoverad och trivsam boendemiljö med kvadratmetrarna på rätt ställen och fönster i två väderstreck. Bostaden fördelar sig över ett smakfullt kök i retrostil, helkaklat badrum med dusch, tilltagna rum med charmig originalparkett och en hall med stor klädkammare och garderob.

På Carl Gustafs väg 13 bor du i en välskött HSB-förening med sund belåningsgrad och många stora renoveringar bakom sig. Föreningen har under årens lopp upphandlat förmånliga avtal för både el och bredband.

Närheten till stadskärnan, Davidhalls härliga atmosfär och goda kommunikationer via citytunnelns Triangelstation gör läget optimalt för såväl gammal som ung. På promenadavstånd nås Gustav Adolfs Torg, grönskande parker, mysiga caféer och Ribersborgs vidsträckta stränder. Ett läge som detta är ett gott alternativ för den bekväma citymänniskan som inte vill göra avkall på sina boendekrav.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Malmö City

Kontakta mäklaren

Axel Karlsson Pacheco

Bjurfors Malmö City
Mäklare Axel Karlsson Pacheco, Bjurfors Malmö City
0701641915